CodeAcademy atveria duris Rygoje

Sparčiai besiplečianti programavimo akademija CodeAcademy jau žengia ir už Lietuvos ribų – rudenį planuojame veiklą pradėti ir kaimyninėje Rygoje, kur taip pat siūlysime aukščiausios kokybės paslaugas. CodeAcademy.lv – Programmēšanas kursi

Kadangi nuolat bendrabarbiaujame su IT įmonių atstovais, siūlome tik rinkos poreikius atitinkančius programavimo kursus, todėl galime pasidžiaugti tuo, kad net 80% CodeAcademy studijas baigusių studentų dirba lyderiaujančiose IT įmonėse – „Metasite“, „Profectus novus“, „Addentum solutions“, „Tesonet“, „Adform“, „VSBL“,„ ITO“, „Swedbank“, „Mediapark“, „Paysera“, „Artme“ ir t.t.

CodeAcademy studijų programas parengia aukščiausios klasės IT specialistai, o pernai pasiūlyta ir išskirtinė, šių laikų aktualijas atitinkanti studijų programa – „Cyber Security“, trunkanti nuo 2 iki 6 mėnesių. Birželį „KPMG Lietuva“ pranešime spaudai paskelbė, kad 2018 m. tarptautinių kompanijų vadovai regi 3 pagrindines verslo grėsmes, viena jų – kibernetinės atakos. „Cyber Security“ kursų metų mokamasi, kaip apsaugoti internetines svetaines ir atremti galimas kibernetines atakas.

Vis dėlto, CodeAcademy programavimo akademijoje tikime, kad šiais laikais programavimo ypatybių būtina mokyti ir jauniausius visuomenės narius, tad atidaryta ir moksleiviams skirta „CodeAcademy Kids“. Čia moksleiviai gali išmokti, kaip kurti internetines svetaines, kompiuterinius žaidimus, mobiliąsias aplikacijas, prekinį ženklą, be to, moksleiviai tobulina ir savo anglų kalbos, lyderystės, oratorystės, verslumo ir kt. įgūdžius. 2017 m. CodeAcademy Kids išsiplėtė į tris Lietuvos miestus ir 12 naujų mokyklų, o užsiėmimus lanko daugiau nei 400 vaikų. Vaikai kviečiami ir į „Vilniaus Tech Parke“ antrus metus organizuojamą Silicon Valey vasaros stovyklą, kurioje kūriama žymiojo JAV Silicio slėnio atmosfera. Stovykloje moksleiviai kūria savo startup’us, o jiems mokymus vedė, vystyti verslo idėjas padeda ir patarimus noriai dalija specialistai iš tokių pasaulyje vertinamų ir garsių kompanijų kaip „Google“, „Bored Panda“, „Vinted“ ir kt.

Kurdami naujas studijų programas ir tobulindami akademijos veiklą, nepamirštame ir vieno iš pagrindinių savo tikslų – kursus baigusiems studentams padėti susirasti darbą. Todėl mūsų programavimo akademijoje studentai mokomi ir kaip pasiruošti darbo pokalbiams, sukurti patrauklų CV ir savo profilį profesiniame visame pasaulyje populiariame tinkle LinkedIn. Abejojate, ar galėsite sau leisti studijuoti mūsų programavimo akademijoje? Nesirūpinkite – vadovaudamiesi geriausia užsienio universitetų praktika, sukūrėme studijų apmokėjimo modelį, kuomet studentas už savo mokslus išsimokėti pradeda tik gavęs darbą.

Nuolat dalinamės savo žiniomis ir patirtimi – per metus suorganizavome 7 renginius, kuriuose pranešimus skaitė didžiausių IT įmonių –  „Exadel“, „Telesoftas“ specialistai, o jų pranešimus išgirdo daugiau nei 2,5 tūkstančio žmonių. Dalyvavome ir visuose didžiuosiuose IT ir švietimo renginiuose Lietuvoje: žaidimų parodoje „GameOn“, technologijų parodoje LOGIN, parodoje „Studijos 2017“. Moderniųjų technologijų ir verslumo konferencijoje „Switch“ kartu su Coder Dojo,  politiko ir visuomenės veikėjo Antano Guogos surinkta IT profesionalų  komanda,  pagerinome ir pasaulio „Guinness‘o“ rekordą – pravedėme didžiausią programavimo pamoką 712 asmenų!

Nuolat besiplečianti „CodeAcademy“ komanda įsitikinusi, kad protas yra svarbiausias mūsų išteklius, todėl didžiuojasi galėdama prisidėti prie Lietuvos, o netrukus ir Latvijos švietimo.

Parašykite komentarą