Pasauliniai uosto darbų ir krovos pramonės talentai pakviesti į 2018 m. Kinijos „Merchants C Blue" mokomąją vasaros programą

ŠENDŽENAS, Kinija, 2018 m. liepos 7 d. /PRNewswire/ — 2018 m. liepos 5 d. Kinijoje įvyko trečioji „Merchants C Blue” mokomosios programos uždarymo ceremonija Šendženo mieste, „China Merchants Port Plaza”. 25 dalyviai iš 13 šalių, 4 žemynų kartu baigė programą dalyvaudami „Belt and Road” iniciatyvoje.

Ceremonijoje dalyvavo Kinijos prekiautojų labdaringo fondo (CMCF – angl. „China Merchants Charitable Foundation”) generalinio sekretoriaus pavaduotoja p. Huang Yi; Šri Lankos uosto valdybos direktorius Dr. Parakrama Dissanayake; Šanchajaus Laivybos universiteto (SMU – „Shanghai Maritime University”) pirmaujančiojo Tarptautinio pervežimo instituto dekano padėjėjas p. Yu Siqin ir bendrovės „China Merchants Port Holdings Company Ltd.” („CMPort”) pagrindinio valdytojo pavaduotojas p. Yan Gang.

Panelė Huang perdavė sveikinimus visiems praktikantams. Jos manymu, visų šalių jungtinėmis pastangomis, „C Blue” programa tapo išskirtinai sėkminga. Prieš daugiau nei šimtą metų Kinijos prekiautojai rėmė vaikus iš Čingų dinastijos, kad vyktų į JAV ir padėtų atgaivinti Kiniją. Šiandien, jie kviečia talentingus žmones iš įvairių pasaulio šalių per „C Blue”, kad dalintųsi Kinijos raidos patirtimi ir pasiekimais.

Dr. Dissanayake vertina „C Blue” kaip svarbią naujovę, dėl kurios jaunimas gali puoselėti draugystę ir abipusį pasitikėjimą, kuriais grindžiamas kelias į bendradarbiavimą. Jis taip pat vertina „C Blue” puoselėjamas vizijas, kad praktikantai prisidėtų prie „Belt and Road” iniciatyvos plėtros ateityje, išsamiau susipažinę su Kinijos kultūros ir plėtros patirtimi.

Ponas Yu nurodė, kad SMU išnaudoja visus fakulteto ir regiono privalumus „C Blue” programai skatinti. Jo manymu, projektas yra svarbus apjungiant skirtingų šalių socioekonominės plėtros vizijas.

„C Blue” praktikantų vardu p. Kaan Anul iš Turkijos išreiškė nuoširdžią padėką ir pasidalino savo patirtimi apie „C Blue” reikšmę: raidė „C” reiškia „Cultural Exchange” (kultūriniai mainai), „Communicate Internationally” (tarptautinis bendravimas) ir „Collaboration” (bendradarbiavimas) – tai yra vertybes, kurias reiškia šie žodžiai.

Ponas Yan paminėjo, kad „C Blue” programa buvo sėkmingai pravesta tris kartus ir tapo „CMPort” verslo vizitine kortele. Ši programa tapo pagrindu talentingiems žmonėms iš įvairių pasaulio šalių ir yra gyvas „CMPort” veiklos pavyzdys atliekant istorinę misiją ir aktyviai reaguojant į „Belt and Road” iniciatyvą.

„China Merchants C Blue Training” 2018 m. vasaros programa prasidėjo birželio 12 d. ir yra finansuojama CMCF bei rengiama bendradarbiaujant su „CMPort” ir Šanchajaus Laivybos universitetu. Nuo 2016 m. buvo pravesta serija aukšto lygio uosto valdymo ir krovos mokomųjų kursų serija jauniems talentingiems laivybos verslo specialistams iš įvairių pasaulio vietų Praktikantai turi galimybę ne tik išmokti teoriją apie uosto valdymą, gabenimą ir laisvosios prekybos zonas, bet ir gali apsilankyti šios pramonės šakos pirmaujančiose Kinijos įmonėse, pvz., Šanchajaus Jangšano uoste, „Zhenhua Port Machinery” bendrovėje, Žangdžou Ekonominėje ir technologijų plėtros zonoje, Šekou konteinerių terminale ir „China Merchants Bonded Logistics” bendrovėje.

Dėl „C Blue” programos sėkmės „Belt and Road” koncepcija tapo dar žinomesnė. Nuo laipsniško kapitalo mainų perėjimo iki vadybos ir kultūrinių mainų – tai geriau paaiškina „CMPort” misiją „Sujungti pasaulį”. Tikimasi, kad praktikantai pritaikys įgytą patirtį plėtodami laivininkystės pramonę savo šalyje, ir bendromis pastangomis bus pasiektas „Belt and Road” propaguojamas ekonominis ir socialinis klestėjimas.

Kita „C Blue” laida numatyta 2018 m. spalio mėn.

Norėdami sužinoti daugiau informacijos, kreipkitės:

Vincent An
+86 755 2667 6090
vincentan@cmhk.com

Nuotrauka – https://mma.prnewswire.com/media/715323/CMPort_attendees.jpg 
Nuotrauka – https://mma.prnewswire.com/media/715324/CMPort_graduation.jpg 
Nuotrauka – https://mma.prnewswire.com/media/715325/CMPort_global_talent.jpg

Parašykite komentarą