Dubajuje įvyks pirmasis tarptautinis galiūnų ekstremalų turnyras „World’s Ultimate Strongman™“

Sporto festivalis, kuris žiūrovus vilios įvairiomis šeimoms skirtomis pramogomis, maistu, muzika ir įspūdingiausiomis sporto rungtimis, įvyks šių metų spalį Dubajaus „Bab Al Shams“ arenoje.

DUBAJUS, Jungtiniai Arabų Emyratai–(BUSINESS WIRE)– Dubajus rengiasi šių metų spalį pasveikinti didžiausius ir stipriausius pasaulio žmones. 2018 metų spalio 26 dieną „CORE Worldwide“ kartu su „Envie Events“ Dubajaus „Bab Al Shams“ arenoje pristatys visuomenei pirmąjį turnyrą „World’s Ultimate Strongman“, kuriam pasirinkta koncepcija „Žvėrys Artimuosiuose Rytuose“ („Beasts in the Middle East“). Renginį remia Dubajaus sporto taryba.

Šia proga „Bab Al Shams“ arena, esanti netoli kurorto „Bab Al Shams Desert Resort & Spa“, turnyro dieną virs šventės aikšte. Ką veikti šioje šventėje ras bet kokio amžiaus lankytojai: čia bus įvairių pramogų, žaidimų ir renginių, veiks kliūčių ruožas, riedykla, bus rengiami jėgos išbandymo žaidimai, veiks menų ir amatų dirbtuvės ir vyks įvairios sporto rungtynės. Be įvairių renginių, festivalyje veiks įvairūs maisto ir gėrimų bufetai, maisto turgelis su įvairiais maisto vagonėliais, kurio negalima praleisti, gros gyva muzika ir bus įvairių kitų pramogų. Tai bus šeimoms skirta diena, kurios metu visi šeimos nariai ir jų draugai galės papramogauti, pasivaržyti, kas stipresnis, ir apsilankyti lygiųjų neturinčiame šou.

Be žaidimų ir šeimoms skirtų pramogų, lankytojai turės galimybę pamatyti, kaip galiūnai iš viso pasaulio atlieka triukus, kuriems reikalinga neįtikėtina jėga. Pirmajame tarptautiniame „Strongman“ turnyre dalyvaujantys sportininkai bus įvairiai išbandyti: jiems teks kelti rąstus, tempti sunkvežimius ir automobilius, ko eilinis žmogus negali nė įsivaizduoti, ir varžytis siekiant įrodyti savo pasaulinį pranašumą jėgos, greičio ir ištvermės požiūriu. Renginys žada suburti stipriausius planetos žmones, kurie varžysis dėl šlovės, dosniausio piniginio prizo „Strongman“ istorijoje ir geidžiamo Stipriausio pasaulio žmogaus titulo, kuris bus suteiktas vieneriems metams.

Be pasaulio galiūnų, specialų šou surengs Šaolino vienuoliai, vieni geriausių pasaulyje kovos menų meistrų, kurie ta proga atskris iš Kinijos.

Rengėjai daro viską, kas įmanoma, kad šis renginys taptų linksma ir fantastiška visos dienos švente. Komentuodami šį renginį, „World’s Ultimate Strongman“ kūrėjai Don Idrees ir Mark Boyd pareiškė: „Sujungdami unikalų sportą su pramogomis ir šventiniais renginiais nuostabiajame Dubajaus mieste su visa jo kultūra ir nepakartojamu stiliumi ketiname sukurti šou, kokių dar nėra buvę ir kurio lankytojai ir žiūrovai negalės pamiršti!“

Nuoroda į renginio anonso vaizdo įrašą:
https://www.youtube.com/watch?v=ED8SBnjj0F0

Aistruoliai svetainėje www.worldsultimatestrongman.com gali iš anksto įsigyti bilietus ir kelionės paketus.

Pastaba redaktoriui:

Data: 2018 metų spalio 26 diena, penktadienis
Laikas: nuo 15 val. iki 3 val.
Vieta: „Bab Al Shams“ arena, „Bab Al Shams Desert Resort & Spa“, Dubajus

Apie „Bab Al Shams Desert Resort & Spa“:

Kurortas „Bab Al Shams Desert Resort & Spa“, esantis už 45 minučių kelionės nuo Dubajaus miesto, yra puiki ir prabangi poilsio ir pramogų dykumoje mėgėjams vieta. Daugiau informacijos galima rastis svetainėje www.babalshams.com.

*Šaltinis: AETOSWire

Šio pranešimo tekstas pirminio šaltinio kalba yra oficiali ir patikima versija. Vertimai teikiami tik patogumui ir turėtų būti gretinami su tekstu originalo kalba, kuris yra vienintelė juridinę galią turinti teksto versija.

Kontaktas:

„World’s Ultimate Strongman“
Henna Peswani, +971529549333
henna.peswani@mediaagency-me.com

Nuotraukoje – Stipriausias pasaulyje žmogus Hafthor ‘The Mountain’ Bjornsson (šaltinis – AETOSWire)

Nuotraukų / įvairialypės informacijos galerija yra adresu:
http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51843459&lang=lt

Parašykite komentarą