BORJOMI rekordas: vienu metu daugiausiai žmonių gėrė mineralinį vandenį iš skardinių

Karštą savaitgalį Rumšiškėse vasaros muzikos festivalio dalyviai ne tik mėgavosi muzika, bet ir siekė Lietuvos rekordo. Šeštadienio vidurdienį rekordinis skaičius žmonių entuziastingai vienu metu iš skardinių gėrė vulkaninės kilmės mineralinį vandenį „BORJOMI“ .

Per specialų įėjimą rekordo dalyviai buvo pakviesti užeiti į aptvertą teritoriją, kurią stebėjo nepriklausomi stebėtojai. Kiekvienas dalyvis  gavo savo unikalų dalyvio numerį bei stebėtojų patikrintą uždarytą skardinę mineralinio vandens. Viso specialiai paruoštoje teritorijoje siekti BORJOMI rekordo kartu džiugiai susirinko 716 žmonių.

Renginio organizatoriams paskelbus garsinį signalą, visi rekordo dalyviai atlenkė skardinių liežuvėlius ir vienu metu gėrė natūralų mineralinį vandenį „BORJOMI“. Taip fiksuodami masiškiausią mineralinio vandens gėrimą iš skardinių Lietuvoje. Tai pirmasis ir didžiausias tokio tipo rekordas mūsų šalyje.

Nuotaikingai nusiteikusi minia ne tik išbandė šio sezono naujieną, „BORJOMI“ mineralinį vandenį iš skardinių, bet ir sveikino vieni kitus, patekus į istorinį įvykį: dalinosi asmenukėmis, džiūgavo gyvai bei dalinosi nauja patirtimi socialiniuose tinkluose.

Mineralinio vandens „BORJOMI“ gėrimo iš skardinių rekordas pateiktas Lietuvos rekordų asociacijai „Factum“. Tikimasi, kad šis rekordas taps ne tik Lietuvos pasiekimu, bet sudomins ir pasaulių rekordus fiksuojančių agentūrų dėmesį.

„Vulkaninės kilmės energijos užtaisas skardinėje be jokios abejonės yra didžiausias šios vasaros hitas aktyvių bei novatoriškų žmonių rate. Šis rekordas tik dar kartą įrodo, kokias beribes galimybes mums atveria energija, pozityvumas ir gera nuotaika“, – sako „IDS Borjomi Europe“ rinkodaros vadovė Tatjana Rudienė.

Trijų dienų vasaros muzikos festivalio metu daugiau nei 10 000 renginio dalyvių buvo pavaišinti vulkaninės kilmės mineraliniu vandeniu „BORJOMI“ skardinėse.

Nuotraukų galerija: https://goo.gl/qo4d98

Parašykite komentarą