Kibernetinio sukčiavimo atvejai bus pristatyti naujose „TransUnion“ patalpose Kaune

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Ketvirtadienis, 2018 m. rugpjūčio 30 d.
Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: Žalgirio arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

Mieli žurnalistai,

viena didžiausių pasaulyje kredito rizikos vertinimo ir informacinių sprendimų įmonė „TransUnion“, turinti padalinį Kaune, atidaro naujas patalpas Žalgirio arenoje. Papildomos 800 kv. m patalpos, šalia jau turimų beveik 2.500 kv. m esamų patalpų, yra skirtos išskirtinai kibernetinio saugumo specialistams.

Kuo naujosios patalpos yra unikalios ir kokį darbą atlieka jose dirbančios komandos – pristatys „TransUnion“ (buvęs „Callcredit“) Kauno padalinio vadovai. Renginio metu taip pat bus atkreiptas dėmesys į dažnai pasitaikančius kibernetinio saugumo incidentus, kada pasinaudojant žmonių psichologija ir patiklumu, siekiama juos apgauti ar gauti reikiamos informacijos. Improvizacijos forma bus pristatyti galimi kibernetinio sukčiavimo atvejai, kurių aukomis tampa tiek įmonės, tiek paprasti vartotojai. Netikri elektroniniai laiškai ir pagalbos prašymai, kai jūsų draugas ar draugė buvo apvogti kelionės metu, viliojantys, itin pigūs kelionių pasiūlymai, netikėtai jus pasiekę prašymai patikslinti jūsų tapatybę ir duomenis, pranešimas, jog laimėjote loterijoje, bet prieš tai turite sumokėti banko mokesčius – tai tik keli galimi internetinio sukčiavimo pavyzdžiai.

Patalpų atidaryme taip pat dalyvaus Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, JAV ambasados Lietuvoje, „Investuok Lietuvoje“ atstovai, svečiai iš Amerikos prekybos rūmų ir Didžiosios Britanijos prekybos rūmų Lietuvoje, taip pat „TransUnion UK“ vadovai ir „TransUnion“ Kauno padalinio komanda.

Naujų patalų atidarymas vyks rugpjūčio 30 d. (ketvirtadienį) 10 val. Žalgirio arenoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas). 

Būtume dėkingi, jei apie savo dalyvavimą praneštumėte tel.: +370 606 33062 arba el. paštu: indre@1323.agency

„TransUnion“ Kauno padalinys anksčiau buvo žinomas kaip „Callcredit“. Šių metų birželio mėn. įmonę įsigijo viena didžiausių pasaulyje kredito rizikos vertinimo ir informacinių sprendimų įmonė „TransUnion“.

Parašykite komentarą