Parodos „Šypsena nieko nekainuoja" atidarymas

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Trečiadienis, 2018 m. rugsėjo 5 d.
Renginio pradžia: 17:00
Renginio vieta: Klaipėdos apskrities viešoji I. Simonaitytės biblioteka

Rugsėjo 5 d. 17.00 val. Klaipėdos apskrities viešosios I. Simonaitytės bibliotekos Edukacinėje erdvėje (H. Manto g. 9a, Klaipėda) vyks Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro ir Klaipėdos Litorinos mokyklos vaikų ir jaunimo piešinių  parodos „Šypsena nieko nekainuoja” atidarymas.

Projektas „Šypsena nieko nekainuoja” skatina vaikų, jaunų žmonių kūrybiškumą bei siekia sumažinti socialinę atskirtį. Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro ir Klaipėdos Litorinos mokyklos vaikai ir jaunimas kūrybinėse dirbtuvėse piešė piešinius tema „Šypsena nieko nekainuoja”, kurie įgavę atvirukų formatą išsiųsti į Lietuvos Respublikos neįgaliųjų, kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų, aklųjų ir silpnaregių, globos, jaunimo, užimtumo, dienos centrus, sanatorijas.

Atviruko žinutė:
„Labas,
Kai Tu gimei, danguje įsižiebė žvaigždė. Ji susidraugavo su kitomis žvaigždėmis. Nepamiršk, kiekviena žvaigždė ypatinga. Tavo žvaigždė nepaliaujamai spindi danguje, Tave saugo ir šypsosi.
O Tu dažnai šypsaisi? Žinai, Tavo šypsena vienintelė… Nesikuklink ir dalink pasauliui savo šypseną. Primink ir kitiems, kad Jų šypsena nuostabi. Piešk savo atviruką ir tokia pat žinute siųsk toliau. Juk šypsena nieko nekainuoja.”

Keliaujančioje parodoje eksponuojami projekto dalyvių piešiniai.
Paroda eksponuojama iki spalio 5 d.

Projekto organizatorius Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras

Parašykite komentarą