Siuntų gabenimo platforma „ParcelABC“ plečia veiklą Prancūzijoje ir Italijoje

Internetinė siuntų gabenimo platforma „ParcelABC“ ir toliau plečia veiklą Vakarų Europoje – nuo šiol siuntas gabenti galima iš/į Prancūziją, Italiją ir valstybių viduje. Platforma šiemet aktyviai plečia savo veiklą ir artimiausiu metu planuoja pradėti veiklą Kinijoje bei Rusijoje.

„ParcelABC“ siuntinius jau gali paimti iš klientų, gyvenančių Jungtinėje Karalystėje, Lenkijoje, Lietuvoje, Ukrainoje, Australijoje, JAV, Vokietijoje, Australijoje ir pervežti į daugelį pasaulio valstybių.

Prancūzija ir Italija, anot vieno iš internetinės siuntų gabenimo platformos „ParcelABC“ įkūrėjų Andriaus Balkūno, buvo pasirinktos neatsitiktinai.

„Siekiame įsitvirtinti didžiausiose Europos ir pasaulio rinkose. Šios kryptys – vienos sparčiausiai augančių elektroninės komercijos krypčių Europoje. Prancūzijoje, kurioje gyvena beveik 70 mln. gyventojų, yra daugiau nei 120 tūkst. aktyvių elektroninės komercijos svetainių. Pavyzdžiui, Pranūzijoje cvieną populiariausių visame pasaulyje prekybos svetainių „Amazon“ kiekvieną mėnesį aplanko daugiau nei 15 mln unikalių lankytojų. Savo ruožtu Italija – didžiausia prabangių prekių, tokių kaip „Armani“, „Versace“, „Prada“, „Gucci“ ir kitų, rinka Europoje“, – teigia A. Balkūnas.

„ParcelABC“ unikali sistema suteikia galimybę už prieinamą kainą operatyviai siųsti ir gauti siuntas neiškeliant kojos iš namų – tereikia įvesti siuntėjo ir gavėjo adresus. Suvedus siuntos kodą, visą siuntos kelią galima stebėti internete. Siuntimo kaina priklauso nuo siuntėjo ir gavėjo buvimo vietos, siuntos svorio ir išmatavimų.

Siuntų gabenimo platforma „ParcelABC“ vienija dideles ir mažas kurjerių bendroves visame pasaulyje ir yra vienas didžiausių kurjerių tinklų šiame sektoriuje.  

Parašykite komentarą