Prie „Deloitte Legal“ prisijungė dr. Herkus Gabartas

Advokatų profesinė bendrija „Deloitte Legal“ stiprina teisinių paslaugų praktiką Lietuvoje – nuo 2018 m. rugsėjo mėn. prie teisininkų komandos prisijungia asocijuotas partneris, advokatas dr. Herkus Gabartas. Jis vadovaus „Deloitte Legal“ energetikos ir infrastruktūros praktikai Lietuvoje

„Džiaugiamės, kad prie „Deloitte Legal“ komandos prisijungė profesionalus ir patyręs vadovas, pasiruošęs sustiprinti „Deloitte Legal“ jėgas energetikos ir infrastruktūros srityje,“ – komentuoja „Deloitte Legal“ partneris Tomas Davidonis.

Prieš prisijungdamas prie „Deloitte Legal“ teisininkų komandos, dr. Herkus Gabartas dirbo su didžiausiais energetikos projektais Lietuvoje ir vadovavo teisininkų komandai, kuri tarptautinės reitingavimo agentūros „Legal500“ buvo pripažinta kaip viena iš lyderiaujančių praktikų tarp Lietuvos advokatų kontorų.

„Džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie sparčiai augančios teisės profesionalų komandos, kuri jau spėjo užsitarnauti didelį privataus ir viešojo sektoriaus klientų pasitikėjimą bei puikią reputaciją,“ – teigė dr. Herkus Gabartas.    

Dr. Herkus Gabartas yra advokatas ir Lietuvos advokatūros narys. Jis turi sukaupęs daugiau nei 15 metų patirtį konsultuodamas klientus sudarant didžiausius sandorius ir sprendžiant sudėtingus reguliacinius bei verslo teisės klausimus. Herkus taip pat yra Mykolo Romerio universiteto Teisės mokyklos partnerystės profesorius bei daugelio straipsnių, ataskaitų bei studijų autorius, yra gavęs daktaro laipsnį Mykolo Romerio universitete, LL.M. laipsnį Floridos universitete (JAV) bei verslo administravo vadovams laipsnį Baltijos vadybos institute.

Apie „Deloitte Legal“

„Deloitte Legal“ apima aukščiausios kokybės teisines paslaugas teikiančių „Deloitte Touche Tohmatsu Limited“ bendrovių ar jų padalinių teisinę praktiką. „Deloitte Legal“ profesionalų komanda, apjungdama specializuotas įvairių sektorių žinias kartu su ilgamete teisine patirtimi, teikia tikslines ir į klientų poreikius orientuotas paslaugas vietinėms bei tarptautinėms bendrovėms. Pasaulinis „Deloitte Legal“ tinklas vienija daugiau nei 2000 teisininkų iš 81 šalies.

Parašykite komentarą