Viešajai įstaigai Stebėsenos ir prognozių agentūrai pradeda vadovauti Vidas Danielius

Šiandien, rugsėjo 19 d., VšĮ Stebėsenos ir prognozių agentūros (SIPA) direktoriaus pareigas pradeda eiti daugiau kaip 15 metų sėkmingą tarptautinę vadovavimo patirtį viešajame ir privačiame sektoriuje turintis Vidas Danielius.

Prieš tapdamas SIPA direktoriumi V. Danielius buvo Taline (Estija) įsikūrusios internetinės platformos „Dating Stars OU“ valdybos nariu ir finansinių paslaugų bendrovės „AVG Invest“ įkūrėju ir generaliniu direktoriumi.

V. Danieliaus darbo patirtis neapsiribojo vien Baltijos šalimis: jis yra vadovavęs Tenerifėje (Ispanija) įsikūrusiai prekybos ir logistikos bendrovei „Marilitu S.A.U. (Markomilk)“.

V. Danielius taip pat dirbo AB „Lietuvos paštas“ Verslo plėtros departamento vadovu, užėmė „Swedbank“ lizingo Verslo plėtros departamento vadovo pareigas.

Naujasis SIPA vadovas yra baigęs Ekonomikos ir verslo planavimo bakalauro studijas Stokholmo ekonomikos mokykloje Rygoje ir Verslo administravimo magistro studijas Tarptautinėje verslo mokykloje Vilniuje.

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete V. Danielius sėkmingai baigė aukščiausio lygio vadovams skirtą Verslo administravimo magistrantūros studijų (MBA) strateginio valdymo programą.

Parašykite komentarą