Seime bus diskutuojama apie institucinių investuotojų veiklos skatinimą šalyje

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Penktadienis, 2018 m. rugsėjo 28 d.
Renginio pradžia: 09:00
Renginio pabaiga: Penktadienis, 2018 m. rugsėjo 28 d.
Renginio vieta: Konstitucijos salė, Seimo I rūmai

2018 m. rugsėjo 24 d. pranešimas žiniasklaidai

  

Rugsėjo 28 d., penktadienį, 9 val. Konstitucijos salėje (Seimo I rūmai) vyks diskusija „Ar susigrąžinsime iškeliavusius institucinių investuotojų pinigus? Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko ir „Kurk Lietuvai“ atliktų tyrimų rezultatų pristatymas“.

Sveikinimo žodį tars Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Stasys Jakeliūnas, Seimo Ekonomikos komiteto pirmininkas Rimantas Sinkevičius, finansų ministras Vilius Šapoka.

Pranešimus skaitys Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko Skolos kapitalo rinkų departamento vadovas Džimas Ternbulas (Jim Turnbull), Estijos Respublikos ekonomikos ir infrastruktūros ministerijos atstovė Regina Raukas, „Kurk Lietuva“ projektų vadovas Matas Mačiulaitis. Diskusijoje bus pristatytos Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko tyrimo „Investicinės aplinkos gerinimas instituciniams investuotojams Lietuvoje“ ir programos „Kurk Lietuvai“ studijos „Valstybės valdomų įmonių skaidrumo ir valdymo efektyvumo didinimas akcijų biržos svertų pagalba“ išvados ir rezultatai.

Pažymėtina, kad tiek Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko, tiek programos „Kurk Lietuvai“ ekspertų pateikiamos įžvalgos yra itin svarbios mažėjant finansavimui iš Europos Sąjungos biudžeto.

Renginys vyks su vertimu į / iš lietuvių ir anglų kalbas.

Renginio programa.

 

Diskusijos dalyvių skaičius yra ribotas, todėl būtina registracija. Užsiregistruoti prašome čia iki rugsėjo 25 dienos.

Renginys bus tiesiogiai transliuojamas internetu ir televizijos programa „Seimas – tiesiogiai“, taip pat Seimo „YouTube“ paskyroje.

 

 

Daugiau informacijos:

Seimo Ekonomikos komiteto biuro vedėja

Rima Petkūnienė

Mob. 8 698 42 698, el. p. rima.petkuniene@lrs.lt

 

Seimo Biudžeto ir finansų komiteto biuro vedėja

Alina Brazdilienė

Mob. 8 698 42 455, el. p. alina.bazdiliene@lrs.lt

 

Parašykite komentarą