„Tele2“ pradėjo „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ prekybą: pirmąjį telefoną klientui vidurnaktį pristatė Arnoldas Lukošius

Technologijų lyderė „Tele2“ naktį iš ketvirtadienio į penktadienį pradėjo naujausių „Apple“ flagmanų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ prekybą. Vienas iš operatoriaus klientų pirkiniu džiaugėsi jau minutė po vidurnakčio – išmanųjį jam į namus pristatė pats Arnoldas Lukošius, „Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas.

Burtų keliu ištrauktas laimingasis vilnietis Rolandas savąjį tamsiai pilkos spalvos „iPhone Xs“ sako užsisakęs iš karto, vos tik buvo paskelbta išankstinė registracija. Kitiems klientams, kurie pateikė išankstinius užsakymus, buriuotis eilėse taip pat nereikės – kurjeriai juos išvežios tiesiai į namus arba biurus.

„Džiugu, kad iš anksto besiregistravę klientai penktadienį jau galės mėgautis šiais flagmanais. Dar tik ketinantys įsigyti naujuosius telefonus – tai jau gali padaryti internetu arba didžiausiame prekybos salone sostinėje, jiems paruošėme ir dovanų“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Prekybos pradžioje pasiūla yra ribota, todėl klientai raginami naujuosius flagmanus užsisakyti interneto parduotuvėje www.tele2.lt arba įsigyti „Tele2“ salone Vilniaus „Akropolyje“ – jis penktadienį pradėjo veikti anksčiau nei įprastai, jau nuo 8:00 val. ryto.

Operatoriaus klientai, nuo rugsėjo 28 d. įsigysiantys naujuosius „Apple“ flagmanus su neribotų pokalbių ir SMS planais, gaus net 100 GB duomenų dovanų, kuriuos Lietuvoje galės išnaudoti per 90 dienų.

Labiausiai graibstomi – auksinės spalvos modeliai

Naujieji telefonai yra 2 dydžių: „iPhone Xs“ ekrano įstrižainė yra 5,8 colių, o „iPhone Xs Max“ versijos, didžiausio kada nors „Apple“ pagaminto telefono, įstrižainė siekia net 6,5 colių.

Naujos kartos „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“  modelius galima rinktis iš  3 atspalvių: aukso, sidabro ir tamsiai pilkos.

Išankstinės registracijos duomenys rodo, kad „Tele2“ klientai dažniausiai rinkosi aukso spalvos išmanųjį, o nuo jų populiarumu ne daug atsiliko ir tamsiai pilkos spalvos modeliai. Mažiausiai susidomėjimo sulaukė sidabro atspalvio variantas.

Statistika rodo, kad iš anksto besiregistravę dažniausiai rinkosi 64 GB ir 256 GB vidinės atminties išmanųjį.  

5,8 colio įstrižainės berėmį OLED ekraną turintis „iPhone Xs“ telefonas su 64 GB talpos vidine atmintimi operatoriaus klientams kainuoja 1179 eurus, su 256 GB – 1349 eurus, o didžiausią, 512 GB, vidinę atmintį turintis telefonas – 1579 eurus.

Didesnis, 6,5 colio įstrižainės „iPhone Xs Max“ telefonas su 64 GB vidine atmintimi kainuoja 1279 eurus, su 256 GB – 1449 eurus, o 512 GB modelis yra parduodamas už 1679 eurus.

Rugsėjo viduryje buvo pristatytas ir trečiasis „Apple“ išmanusis – „iPhone Xr“. Nuo kitų dviejų flagmanų jis skiriasi paprastesnės technologijos LCD ekranu. Jo įstrižainė sudaro 6,1 colio, o išmaniojo korpusas yra pagamintas ne iš plieno, bet iš aliuminio lydinio. Tiesa, šio telefono spalvų gama – gerokai platesnė nei kitų naujųjų modelių. Išankstiniai „iPhone Xr“ užsakymai bus priiimami nuo spalio 19 d., o prekybą jais operatorius pradės spalio 26 d.

„Tele2“ – oficialus „Apple“ atstovas Baltijos šalyse. Operatorius pagal gamintojo rekomendacijas specialiai jų įrenginiams pritaikė ir savo tinklą.

„iPhone“ – vienas populiariausių telefonų visame pasaulyje. Vien per trečiąjį 2018 metų ketvirtį visame pasaulyje buvo parduota daugiau nei 41 mln. „Apple“ išmaniųjų telefonų. 

Parašykite komentarą