MV GROUP logistikos įmonė keičia pavadinimą

MV GROUP įmonių grupei priklausanti logistikos bendrovė UAB „Tromina” nuo spalio 1  d. keičia pavadinimą ir tampa UAB „MV GROUP Logistics“.

„Naujasis pavadinimas tiksliai išreiškia pagrindinę įmonės veiklą. Itin svarbu, kad pavadinimas suprantamas tarptautinės rinkos dalyviams. Logistikos srityje veikiame jau 18 metų, turime ambicijų augti, plėstis ir Lietuvoje, ir užsienyje, tad tai labiausiai ir skatino keisti bendrovės vardą“, – sako MV GROUP generalinis direktorius Marijus Cilcius.

Anot M. Cilciaus, tai, kad įmonės „MV GROUP Logistics“ pavadinime atsirado visos grupės vardas, taip pat nėra atsitiktinis žingsnis. MV GROUP jau kurį laiką kuria vieningą, nuoseklią grupei priklausančių įmonių ženklinimo architektūrą bei stilių.

„Esame didelė tarptautinė įmonių grupė, veikiame keturiuose skirtinguose sektoriuose, bendraujame su partneriais visame pasaulyje, tad aiškus grupės ir jos veiklų pozicionavimas yra būtinybė. Tampame vieningi, aiškiai atpažįstami“, – sako MV GROUP vadovas.

Įmonės juridinio pavadinimo keitimas yra pirmasis oficialus žingsnis, kurį lydės prekės ženklo keitimas bei visi kiti būtini veiksmai. Visiškas „Trominos“ virsmas į „MV GROUP Logistics“ turėtų būti baigtas iki kitų metų pradžios.

„Atliekame ne tik išorės pokytį. Tuo pačiu efektyviname „MV GROUP Logistics“ veiklos procesus, stipriname komandą, investuojame į modernias informacines technologijas. Sau ir savo kolegoms keliu labai aukštus tikslus – siekiame būti viena geriausių ir moderniausių logistikos bendrovių, plėsti teikiamų paslaugų spektrą ir klientų ratą“, –  teigia Raimondas Vyšniauskas, „MV GROUP Logistics“  vykdantysis direktorius.

Vyšniauskas pabrėžia, kad dėl pavadinimo keitimo neturės poveikio sklandžiam bendradarbiavimui su dabartiniais įmonės klientais. Įmonės kodas, sutartys, sąlygos ir terminai nesikeičia, o bendrovė ir toliau užtikrina nepertraukiamą kokybiškų paslaugų teikimą bei įsipareigojimų vykdymą.

Apie „MV GROUP Logistics“

MV GROUP įmonių grupei priklausanti logistikos bendrovė įkurta 2000 metais. Įmonė verslui teikia prekių sandėliavimo, prekių ženklinimo, užsakymų surinkimo, dokumentų spausdinimo ir užsakymų  pristatymo paslaugas. Bendrovei priklauso 25.000 m2 sandėlių penkiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose, prekių pristatymas atliekamas į daugiau kaip 6500 taškų visoje Lietuvoje. Tarp bendrovės klientų yra tokios įmonės kaip „Nestle Baltic“, „Lithuanian snacks“, „Sudio Moderna“, „Dr. Oetker“, „Maxima“ „Momentin Lietuva“, „MV GROUP Production“, „Mineraliniai Vandenys“.

Parašykite komentarą