„Mokilizingas“ komercijos vadovu tapo V. Rimeikis

Nuo š. m. rugsėjo vidurio finansinių paslaugų bendrovės „Mokilizingas“ komercijos direktoriaus pareigas pradėjo eiti Vaidotas Rimeikis, anksčiau vykdęs tarptautinius projektus aviacijos srityje.

„Matau, kad bendrovė turi daug konkurencinių pranašumų bei inovatyvių įrankių, veržli ir jauna komanda yra būtent tai, kas mane sužavėjo ir paskatino prisijungti. Tad mano pirma ir svarbiausia užduotis bus sudaryti sąlygas esamiems profesionaliems pardavėjams, kad jie galėtų pilnai išnaudoti turimą savo ir įmonės potencialą“, – sako naujasis „Mokilizingas“ komercijos direktorius V. Rimeikis.

Rimeikis Vilniaus universitete baigė Verslo vadybos ir administravimo studijas, po to penkerius metus praleido dirbdamas su įvairiais projektais „FMCG“ sektoriuje kartu su gaiviųjų gėrimų rinkos lyderiais Lietuvoje. V. Rimeikis kelerius metus vykdė tarptautinius projektus aviacijos industrijoje: įvairiose Europos ir Azijos šalyse kūrė aviacijos aptarnavimo bazes – nuo smulkių įmonių iki sudėtingų aptarnavimo struktūrų, dirbo su dauguma pasaulio avialinijų bei efektyviai vykdė paslaugų plėtrą pritraukiant naujus partnerius, klientus, kuriant naujas paslaugas aviacijos rinkoje.

„Visada patiko iššūkiai, tad perėjimas į kitą sritį – dar vienas jų. Jau dabar matau, kad pagrindinis mano uždavinys bus ne perprasti verslo specifiką, o suburti gerą komandą ir pritaikyti konkrečiai situacijai  tinkamą pardavimo strategiją, kartu įsitraukiant į naujų inovatyvių produktų kūrimą, vystymą ir įgyvendinimą“, – tvirtina pardavimų specialistas.

Išperkamosios nuomos produktus teikiantis „Mokilizingas“ yra viena šios finansų paslaugų rinkos lyderių Lietuvoje. Bendrovė turi daugiau kaip 2 tūkst. partnerių, apie 250 tūkst. klientų ir daugiau kaip 100 tūkst. galiojančių sutarčių. „Mokilizingas“ taip pat teikia paslaugas strateginiams partneriams Latvijoje. 

Praėjusiais metais „Mokilizingas“ uždirbo 1,9 mln. eurų grynojo pelno. 2017 metų pabaigoje „Mokilizingo“ paskolų portfelis siekė 49 mln. eurų, o kapitalo grąža siekė 24,8 procento. 

Šių metų pradžioje „Mokilizingą“ už 15 mln. įsigijo Estijos bankas „Inbank“.

Parašykite komentarą