KVIETIMAS į spaudos konferenciją: Lietuvos eksporto tendencijos ir prognozės 2019 m.

Renginio tipas: Spaudos konferencija
Renginio data: Ketvirtadienis, 2018 m. spalio 4 d.
Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: A. Goštauto 40A (4a.), Vilnius

Gerb. žurnalistai,

Verslumo ir eksporto plėtros agentūra „Versli Lietuva“ nuolat stebi ir analizuoja Lietuvos eksporto rodiklius, tendencijas, rinkai teikia savo įžvalgas ir prognozes. 

Du kartus per metus skelbiame metines eksporto prognozes, kurios yra aktualios Lietuvos verslui, eksportuotojams, viešajam sektoriui ir tarptautiniams partneriams.

Kviečiame Jus į spaudos konferenciją, kurios metu pristatysime naujausias „Versli Lietuva“ eksporto prognozes 2019 m., apžvelgsime šių metų pirmojo pusmečio eksporto tendencijas ir pasaulio ekonomikos aplinką, lemiančią  Lietuvos eksporto sėkmę užsienio rinkose.

Renginys įvyks spalio 4 d. 10 val. „Versli Lietuva“ biure  (A. Goštauto 40A, 4 aukštas, Vilnius).

Renginyje pristatysime: 

  • Lietuvos eksporto tendencijas 2018 m. I-ąjį pusmetį.
  • Lietuvos eksporto prognozes 2019 m.
  • „Brexit“ galimybes Lietuvos eksportuotojams
  • „Versli Lietuva“ eksportą skatinančias priemones

Lietuvos eksporto tendencijas ir prognozes pristatys Vadimas Ivanovas, „Versli Lietuva“ Tyrimų ir analizės skyriaus vadovas.Renginyje taip pat dalyvaus Daina Kleponė, „Versli Lietuva“ generalinė direktorė, Aivaras Knieža, „Versli Lietuva“ Eksporto departamento vadovas ir Vytautas Adomaitis, „Versli Lietuva“ Verslo aplinkos gerinimo vadovas.

Numatoma trukmė – apie 1 val.

Būsime dėkingi, jeigu apie  dalyvavimą renginyje pranešite iš anksto el. paštu j.mazeikiene@verslilietuva.lt arba telefonu +370 686 58356

Maloniai laukiame!

Parašykite komentarą