Oficiali „PrestaShop“ konferencija Kaune el. komercijos atstovams – pirmą kartą Baltijos šalyse

Jau lapkričio 15 dieną Kaunas suburs visus verslo ir elektroninės komercijos entuziastus bei profesionalus į pirmąją oficialią „PrestaShop“ konferenciją Baltijos šalyse. Ilgametę patirtį turintys visiems gerai žinomų įmonių vadovai ir atstovai iš Europos atvyksta pasidalinti savo darbine patirtimi, papasakoti sėkmės istorijas bei patarti, kokius sprendimus reikėtų priimti siekiant aukštesnių rezultatų ir geresnės kokybės savo el. komercijoje.

Viena iš lyderiaujančių įvairialypės elektroninės komercijos sprendimų pasiūlos atstovių Lietuvoje „Invertus“ kartu su pagrindiniais renginio remėjais „Swedbank“ ir savo jau 10-ies metų bendradarbiavimo sukaktį švenčiančiais partneriais „PrestaShop“, kviečia sudalyvauti nemokamoje konferencijoje, kurioje pasisemsite naudingų žinių, išgirsite vertingų patarimų, o svarbiausia, turėsite galimybę akis į akį pasikalbėti su konferencijos pranešėjais bei pasikonsultuoti Jums rūpimais, su Jūsų e – prekyba susijusiais klausimais.

„Būdami vieninteliu PrestaShop oficialiu atstovu Baltijos šalyse bei Skandinavijoje, džiaugiamės galimybe atstovauti bei skatinti PrestaShop bendruomenės augimą Baltijos šalyse. Šiuo, ir kitais, ateityje organizuojamais renginiais, sieksime, kad PrestaShop būtų plačiausiai naudojama el. komercijos platforma Baltijos šalyse“, – pasakoja konferenciją organizuojančios įmonės „Invertus“ direktorius Linas Gudonavičius.

Konferencijos metu pranešimus skaitys ilgametę patirtį turinčios el. komercijos platformos „PrestaShop“ generalinis direktorius Aleksandre Emuiry ir techninis vadovas Aurélien Pelletier. Savo asmeninėmis verslo patirtimis dalinsis tokių žinomų įmonių atstovai kaip „DPDgroup“ ir „Simplesurance“, o taip pat ir vienas pagrindinių konferencijos remėjų – „Swedbank“.

Renginio metu išgirsite naudingų sprendimų, padėsiančių pagerinti savo el. parduotuvės veiklą, atrasite geriausius sprendimus, kurie užtikrintų Jūsų klientų poreikius bei išgirsite naujausias „PrestaShop“ platformos tendencijas, kurias tikrai galėsite pritaikyti ir savo elektroninėje parduotuvėje. Po pranešimų visi konferencijos dalyviai turės galimybę pabendrauti su konferencijos pranešėjais bei surengti individualią konsultaciją su geriausiais savo srities profesionalais verslo bei el. komercijos srityse.

Ilgametę patirtį turinčių gerai žinomų įmonių vadovų ir atstovų pranešimai, asmeninės konsultacijos bei gausybė patarimų Jūsų verslui – visa tai NEMOKAMAI jau lapkritį, Kaune vyksiančioje „PrestaShop“  elektroninės komercijos konferencijoje Kaune.

„PrestaShop“ – 4-ąją vietą pasaulyje užimanti elektroninė platfoma, jungianti daugiau nei 1 000 000 bendruomenės narių, 300 000 vartotojų visame pasaulyje ir 250 000 agentūrų, su kuriomis bendradarbiauja. Viena iš jų – „Invertus“ – vienintelė įmonė Baltijos ir Skandinavijos šalyse, turinti „PrestaShop“ Premiun agentūros statusą.

Renginyje laukiami visi besidomintys elektroninės komercijos galimybėmis, ieškantys geriausių e – prekybos sprendimų savo parduotuvei bei jau turintys „PrestaShop“platformą ir norintys sužinoti dar daugiau!

VIETA: Putvinskio g. 53, Verslo Lyderių Centras (BLC), Kaunas

DATA: Lapkričio 15 diena (ketvirtadienis)

LAIKAS: 9:30 – 15:30 val.

REGISTRACIJA:

https://www.invertus.eu/balticmeetup2018/

Parašykite komentarą