„Small Planet Airlines“ restruktūrizacijos „Novaturo“ klientai nepajus

Didžiausias Baltijos šalių kelionių organizatorius „Novaturas“ informuoja, kad bendrovės partnerio „Small Planet Airlines“ vykdoma restruktūrizacija niekaip neįtakos suplanuoto kelionių grafiko.

 „Organizuodami keliones bendradarbiaujame su keliomis skrydžių bendrovėmis, tad net iškilus sunkumams su vienu, visada dėl skrydžių galime kreiptis į kitą skrydžių operatorių. Keliones organizuojame jau beveik dvidešimt metų ir visada turime planą B, tad mūsų klientai gali ramiai laukti savo atostogų“, – sako „Novaturo“ rinkodaros ir viešųjų ryšių projektų vadovė Dovilė Zapkutė.

Sužinoję apie „Small Planet Airlines“  restruktūrizacijos planus Lenkijoje ir Vokietijoje pradėjome pokalbius su kitomis užsakomųjų skrydžių kompanijomis, kurių Baltijos šalyse yra ne viena.

Pasak „Novaturo“ rinkodaros ir viešųjų ryšių projektų vadovės, kelionių organizatorius Baltijos šalyse aviacijos veiklą yra diversifikavęs taip, kad esant poreikiui galima greitai pakeisti bet kurį oro vežėją kitu.

Didžiausias poilsinių ir pažintinių kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ veiklą vykdo nuo 1999 metų. Per metus „Novaturas“ organizuoja virš 3400 skrydžių daugiau kaip 29 kryptimis.

Parašykite komentarą