TGS Baltic atnaujino struktūrą ir pristatė lyderių komandą

Lyderiaujanti Baltijos šalyse advokatų kontora TGS Baltic, rugsėjo mėnesį pristačiusi naująjį Lietuvos biuro vadovaujantį partnerį Vilių Bernatonį ir vykdantįjį partnerį Marių Matonį, atnaujino korporacinę struktūrą ir struktūrinių padalinių vadovų komandą. Nuo šiol kontora veiklą organizuos orientuodamasi į 9 pagrindines rinkos industrijas, kurioms vadovaus jų ekspertai.

„Beveik prieš metus priėmėme sprendimą kontoros valdymą organizuoti pagal verslo bendrovės principus su verslui būdingomis institucijomis ir procesais. Pirmiausia, su partneriais sutarėme, kad vadovas bus perrenkamas kas ketveri metai, kad mūsų teisininkų komandos bus formuojamos iš skirtingas kompetencijas turinčių ekspertų, galinčių naujai pažvelgti į verslo problemas. Nuo spalio vidinius kontoros padalinius suskirstėme pagal pagrindines verslo industrijas. Padaliniuose subūrėme ekspertus, sukaupusius patirties, dirbant su konkrečios industrijos klientais skirtingose teisės specializacijose, – sako TGS Baltic vadovaujantysis partneris Vilius Bernatonis.

Jis pridūrė, kad naujoji struktūros koncepcija buvo sukurta, atsižvelgiant į klientų lūkesčius: „Klientai tikisi, kad mes ne tik turėsime profesionalių teisės žinių, tačiau mąstysime kaip jų verslo kolegos ir partneriai, suinteresuoti jų komercine sėkme, pažįstantys rinką, procesus, jiems aktualius sprendimų priėmėjus instituciniame lygmenyje. Tad būti komercinės teisės ekspertais mums nepakanka, mes tampame industrijų teisės konsultantais“.

TGS Baltic naująją struktūrą sudaro 9 industrijų grupės. Jos apima visus didžiausius Lietuvos ir regiono ekonomikos sektorius: energetikos, finansų, gamybos, gyvybės mokslų, technologijų, mažmeninės ir didmeninės prekybos, nekilnojamojo turto vystymo ir investicijų, privataus kapitalo fondų, transporto.

Kiekvienai iš industrijų grupių paskirti vadovai, pripažinti savo sričių teisės ekspertai. Energetikos industrijos grupei vadovaus vadovaujantysis partneris Vilius Bernatonis. Finansų industrijos grupei vadovaus asocijuotoji partnerė Ieva Dosinaitė, gamybos sektoriaus komandai – partneris Vidmantas Drizga, gyvybės mokslų (medicinos, farmacijos, maisto reguliavimo ir biotechnologijų) – vyr. partnerė Eugenija Sutkienė, technologijų (informacinių technologijų, telekomunikacijų ir žiniasklaidos) – partneris Mindaugas Civilka, mažmeninės ir didmeninės prekybos – partnerė dr. Lina Darulienė, nekilnojamojo turto vystymo ir investicijų – partneris Dainius Stasiulis, privataus kapitalo fondų – asocijuotasis partneris Aurimas Pauliukevičius, o transporto – partneris Gytis Kaminskas. Industrijų grupių vadovai bus atsakingi už ryšius su klientais, multidisciplininių kompetencijų stiprinimą. Vykdantysis partneris Marius Matonis rūpinsis teisinių paslaugų kokybės užtikrinimu.

Kontoros teisinių specializacijų grupės skirstomos į ginčų sprendimo, įmonių teisės, nekilnojamojo turto ir sandorių  bei reguliacinės teisės grupes. Ginčų sprendimo grupei vadovaus partneris prof. habil. dr. Valentinas Mikelėnas, įmonių teisės grupei – partneris Agnius Pilipavičius, nekilnojamojo turto ir sandorių grupei – partnerė Dalia Tamašauskaitė-Žilienė, o reguliacinės teisės grupei – partneris dr. Lauras Butkevičius.

Apie TGS Baltic:

Advokatų kontora TGS Baltic – lyderiaujanti advokatų kontora Baltijos šalyse, dirbanti visose komercinės teisės srityse ir turinti biurus Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. TGS Baltic siekia būti ne tik geriausiais teisės ekspertais, tačiau savo žinias, patirtį ir įgūdžius panaudoti, padedant klientams vystyti verslą, siekti savo tikslų ir rasti sprendimus, labiausiai atitinkančius jų poreikius. TGS Baltic tarptautinius ir vietinius klientus konsultuoja nuo 1990 m., kai Baltijos šalys grįžo prie rinkos ekonomikos. TGS Baltic vienija 27 partnerių ir daugiau nei 135 teisininkų komandą, kuri turi sukaupusi ilgametę patirtį. TGS Baltic biuras Lietuvoje pripažintas geriausia advokatų kontora Lietuvoje pagal klientų pasitenkinimą (KANTAR SIFO Prospera, 2018). Taip pat kontora yra itin aukštai reitinguojama tarptautiniuose prestižiniuose teisės žinynuose „Chambers and Partners“, „Legal 500“, „IFLR 1000“ ir kituose. Kontoros strateginiai partneriai Baltarusijoje yra Minske įsikūrusi advokatų kontora „Vlasova Mikhel & Partners“.

Parašykite komentarą