KVIETIMAS į gynybos sektoriaus technologijų renginį "Baltic Miltech Summit 2018"

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Ketvirtadienis, 2018 m. lapkričio 15 d.
Renginio pradžia: 08:30
Renginio vieta: Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO (Laisvės pr. 5, 5 salė, Vilnius).

Gerb. žurnalistai,

Lietuvos gynybos sektorius yra vienas tų, kuris šiuo metu sparčiai auga, o jo plėtrai reikalingas ekspertinis pastiprinimas bei pagalba telkiant suinteresuotas šalis, ieškant prekybos partnerių užsienyje ir pan.

Šiuo tikslu „Versli Lietuva“ drauge su partneriais šiemet Lietuvoje organizuoja  pirmąjį Baltijos šalyse karinių technologijų renginį „Baltic Miltech Summit 2018“, kuris taip pat atvers neeilinę galimybę visuomenei iš arčiau susipažinti su gynybos sektoriumi, jame dirbančiomis Lietuvos įmonėmis, ateities kariuomenės poreikiais. 

Kviečiame Jus dalyvauti lapkričio 15 d. Litexpo (Laisvės pr. 5, Vilnius)  vyksiančiame renginyje „Baltic Miltech Summit 2018“, kur galėsite:

  • Nuo 8 val. 30 min. tarptautinėje konferencijoje (salė 5.1) ne tik išgirsti JAV gynybos pramonės milžinės „Lockheed Martin“ viceprezidentės Nathalie Previte pranešimą, bet ir ją pasikalbinti. Dėmesio verti ir kiti pranešėjai, tokie kaip kibernetinio saugumo ekspertas iš Izraelio Rami Efrati, Karališkojo Danijos gynybos koledžo Karinių operacijų instituto direktorius Jens Ringsmose ir daugelis kitų. Šie pranešėjai sutinka duoti žiniasklaidai interviu (plačiau apie juos prisegtame faile).
  • Demonstracijų erdvėje susipažinti su 18-os įmonių pristatomais produktais, kurie yra naudojami arba lengvai pritaikomi gynybos sektoriui (plačiau apie dalyvausiančias įmones prisegtoje renginio brošiūroje).  
  • Nuo 12 val. 30 min. (salė 5.1) dalyvauti inicijuojamo Karinių jūrinių inovacijų technologijų centro tarpinstitucinio bendradarbiavimo sutarties pasirašyme. Net 8 Lietuvos institucijos pasirašys susitarimą ir padės pamatus Lietuvos kariuomenės, mokslo ir verslo bendradarbiavimo pradžiai karinių inovacijų srityje. Iš karto po to bus pateikti komentarai žiniasklaidai (Media Brief).

Norint dalyvauti renginyje būtina žiniasklaidos akreditacija. Apie savo dalyvavimą pranešite iš anksto el. paštu j.mazeikiene@verslilietuva.lt arba telefonu +370 686 583 56.

Maloniai laukiame!

Parašykite komentarą