Premjeras: Jūs auginate ir mokinius, ir visą švietimo bendruomenę

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis dalyvavo „Inovatyviausių mokytojų apdovanojimai 2018“ ceremonijoje. Šie apdovanojimai vyksta jau trečią kartą, siekiama išryškinti pedagogų profesionalumą, inovatyvumą ir lyderystę, kelti mokytojo profesijos prestižą.

Šiandien aš visų pirma noriu jums visiems, mieli mokytojai, pasakyti ačiū. Už tai, kad tiek daug širdies atiduodate savo darbui, kad kiekviena pamoka jums yra naujas atradimas ir jūs nuolatos galvojate, kaip ją patobulinti. O svarbiausia – jūs auginate ne tik savo mokinius, bet ir visą švietimo bendruomenę, savo idėjas ir kūrybą skleisdami kolegoms“, – iškilmingame renginyje kalbėjo premjeras.

Vyriausybės vadovas pabrėžė mokytojų – lyderių svarbą, į kuriuos lygiuojasi kolegos, visa švietimo bendruomenė. Jis išreiškė įsitikinimą, kad bendromis pastangomis, konstruktyvių diskusijų pagalba Lietuvoje bus sukurta moderni ir inovatyvi švietimo sistema.

„Inovatyviausių mokytojų apdovanojimai 2018“ – tai jau trečius metus iš eilės vykstanti iniciatyva „iš apačios“, skirta prisidėti prie mokytojo profesijos prestižo kėlimo. Ši iniciatyva padeda viešinti geruosius pavyzdžius švietime, komunikuoti apie šiuolaikišką, inovatyvų pedagogą bei jo svarbą.

Parašykite komentarą