Naudotojo informacija: „Gardena“ prevenciniais tikslais atkuria akumuliatorines vejapjoves „PowerMax™“ Li-40/37 ir Li-40/41

Prevenciniais naudotojų saugumo interesais GARDENA Manufacturing GmbH atkuria akumuliatorines vejapjoves „PowerMax™“ Li-40/37 (gaminio Nr. 5038) ir Li-40/41 (gaminio Nr. 5041). Gaminiai parduoti nuo 2017 m. sausio iki 2018 m. lapkričio mėnesio prekybos centrų sodo reikmenų skyriuose ir internetinėse parduotuvėse keliose Europos šalyse.

Bandymai namuose atskleidė trumpąjį jungimą elektronikos dalyje naudojant ir laikant tam tikromis sąlygomis, kuris gali sukelti gaisro pavojų.

Klientų prašoma nebenaudoti arba išimti iš laikomų gaminių akumuliatorius ir susisiekti su „Gardena“ techninės priežiūros tarnyba, kad būtų galima suorganizuoti roboto grąžinimą apžiūrai: „Husqvarna Lietuva“, Tel. 00370 37308600 (pirmadieniais–penktadieniais 8–17 val.) arba el. paštu info@gardena.lt.

Gaminių saugumas – mūsų aukščiausias prioritetas. Atsiprašome už nepatogumus.                                                                                               ■

– Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) –

Apie GARDENA

Jau daugiau nei 50 metų GARDENA teikia viską, ko reikia aistringiems sodininkams. Plačiame gaminių asortimente galima rasti inovatyvių laistymo, vejų, medžių, krūmų priežiūros ir dirvos apdirbimo sprendimų ir sistemų. Šiandien GARDENA yra pirmaujantis Europos aukštos kokybės sodininkystės įrankių tiekėjas ir platintojas daugiau nei 80 viso pasaulio šalių. GARDENA yra „Husqvarna Group“ prekės ženklas. Daugiau informacijos rasite gardena.com.

GARDENA GmbH

Heribertas Wettelsas

Hans-Lorenser-Str. 40

89079 Ulm / Germany (Vokietija)

Tel. +49 731 490-513

heribert.wettels@husqvarnagroup.com

Parašykite komentarą