Kaip šiemet pasinerti į šventinę atmosferą su „Borjomi“?

Šventinis laikotarpis jau ant nosies, o kaip jį kasmet praleisti nuotaikingai ir išskirtinai prireikia naujų idėjų. Modernūs žmonės šventes sieja su gera nuotaika, pramogomis, gardžiu maistu ir kuo mažiau streso. Natūralus mineralinis vanduo „Borjomi“ šventes ragina praleisti išskirtinai ir su puikia nuotaika.

Didžiąsias metų šventes „Borjomi“ šiemet kviečia pasitikti šūkiu „#boržomink per šventes“. Šis šūkis įkvepia kiekvieną pasinerti į švenčių atmosferą: garsiai juoktis, smagiai leisti laiką artimų ir mylimų žmonių apsupty, mėtytis sniego gniūžtėmis, šėlti ir linksmintis su draugais.

Šventėms buvo išleista ir nauja išskirtinio dizaino „Borjomi“ skardinių serija. Darnus, ryškių spalvų ir fejerverkų imitacijos derinys, moderniai stilizuota tauriojo elnio figūrėlė ir nekintama „Georgian green“ prekės ženklo spalva primena prasidėjusį magišką laikotarpį. Šventinės pakuotės skatins pamiršti visus rūpesčius, įkvėps linksmintis ir mėgautis kiekviena akimirka.

„Pasistengėme sukurti šventinę atmosferą savo vartotojams ir gražiausių metų švenčių proga pristatome ne tik limituoto leidimo „puošnias“ pakuotes, bet ir pasirūpinome atnaujinti tradicinę „Borjomi“ kalėdinių stalų svetainę naujais receptais, pateikėme stalo dekoravimo idėjas bei jau nuo lapkričio mėnesio kvietėme žinomus tinklaraštininkus bei maisto gaminimo entuziastus į „Borjomi“ kalėdinių patiekalų kulinarinę akademiją, kad svarbiausios metų šventės praeitų kuo sklandžiau ir smagiau. Žiemos šventės asocijuojasi su linksmybėmis, dovanomis, sniego gniūžtėmis ir gerai praleistu laiku su artimaisiais, visus šventinio laisvalaikio aspektus apjungėme nauju žodžiu − #boržominti. Kviečiame visus nuoširdžiai ir atvirai džiaugtis, gyvai ir neįprastai ilsėtis, atlikti tai, ką planavote ir nesiryžote per metus, bet apie ką visada svajojote, ir iš visos širdies mėgautis šventine atmosfera!“, – sako „IDS Borjomi Europe“ rinkodaros vadovė Tatjana Rudienė.

#boržominimo idėja šiais metais padiktavo ir „Borjomi“ dovaną vartotojams – seriją išskirtinių, modernių, stebinančių šventinių patiekalų receptų, kuriuos pagaminti nereikia didelių pastangų. Receptus sukurti ir įgyvendinti padėjo profesionali kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ šefų komanda. Į tradicinius patiekalus virtuvės meistrai siūlo pažvelgti naujai. Pavyzdžiui, keptos anties, karpio ar pašteto skonį pagyvinti vaisiais. Visas receptų idėjas galima rasti šiais metais vėl atnaujintoje interneto svetainėje www.kaledos.borjomi.lt.

Parašykite komentarą