Naujiesiems sveikatos ir gyvybės mokslų specialistams – LSMU diplomai

Vasaris Lietuvos sveikatos mokslų universitete (LSMU) prasidėjo iškilmingai – studijas Universitete baigė 174 bakalaurai ir magistrai. Vasario 1 dieną vykusio iškilmingo senato posėdžio metu diplomai įteikti Veterinarijos, Gyvūnų mokslų, Medicinos, Farmacijos, Slaugos ir Visuomenės sveikatos fakultetų absolventams.

LSMU senato pirmininkas, prof. dr. Rimantas Benetis džiaugėsi absolventų sunkiu darbu, kurio rezultatas – diplomas, ir linkėjo sėkmingai įsilieti į darbo rinką. „Atsiminkite šią dieną visi – jums prasideda naujas gyvenimo etapas. Linkiu didžiausios sėkmes nugalėti gyvenimo iššūkius ir surasti savo vietą“, – kalbėjo senato pirmininkas. Pasak jo, ši akimirka svarbi ir šventėje susirinkusiems tėvams – jų atžalos praėjo pakankamai sudėtingą gyvenimo etapą.

LSMU absolventus pasveikino ir sveikatos apsaugos viceministrė Lina Jaruševičienė, taip pat perdavusi ir ministro Aurelijaus Verygos sveikinimą. „Šiandien išeina naujos epochos specialistai, kurie dirbs ne tam, kad išgydytų ligas, bet tam, kad žmonės nesirgtų ir gyventų laimingą gyvenimą“, – kalbėjo viceministrė ir linkėjo sėkmingo profesinio skrydžio.

Iškilmingo LSMU senato posėdžio metu įteikti Maisto mokslo bakalauro (32 absolventai), Gyvūnų mokslo bakalauro (9 absolventai), Gyvulininkystės technologijos magistro (6 absolventai), Medicininės ir veterinarinės genetikos bakalauro (24 absolventai), Medicininės ir veterinarinės biochemijos bakalauro (22 absolventai), Farmacijos magistro (39 absolventai), Sveikatinimo ir reabilitacijos magistro (28 absolventai), Sveikatinimo ir reabilitacijos fiziniais pratimais magistro (1 absolventas) ir Gyvensenos medicinos magistro (13 absolventų) diplomai.

Parašykite komentarą