DHL kompanija sertifikuota kaip “Top Employer Global” penktus metus iš eilės

  • DHL Express – vienintelė kompanija, gavusi tokį pripažinimą visuose regionuose
  • Pasaulinė tarptautinių skubių siuntų pristatymo lyderė yra viena iš vos 14 kompanijų, gavusios “Top Employer Global” titulą

Amsterdamas/Bona, 2019 vasario 15: DHL Express, pasaulinė logistikos ir tarptautinių skubių siuntų pristatymo lyderė, penktus metus iš eilės buvo pripažinta kaip lyderiaujantis globalus darbdavys. “Top Employers” institutas įteikė prestižinį “Top Employer Global” apdovanojimą DHL kompanijai, įvertinęs ir sertifikavęs DHL žmogiškųjų išteklių veiklą 61 šalyje. DHL yra viena iš vos 14 kompanijų visame pasaulyje gavusi šį titulą ir penktus metus iš eilės vienintelė kompanija sertifikuota visuose regionuose.

“Motyvuoti ir įsitraukiantys darbuotojai yra DHL Express verslo stuburas. Aistra, lojalumas ir profesionalumas, kurį rodo 100 tūkst. mūsų darbuotojų visame pasaulyje, užtikrina, kad teikiame aukščiausios kokybės paslaugas savo klientams, tuo išsiskirdami iš konkurentų,” sako John Pearson, DHL Express vadovas. “Top Employer Global” sertifikato gavimas penktus metus iš eilės yra puikus įrodymas, kad investuodami į savo darbuotojus, einame teisingu keliu, mūsų žmonės demonstruoja aukštus kokybės standartus kiekvieną dieną.”

“Viskas prasideda nuo žmonių. Mes turime labai motyvuotus darbuotojus, kurie yra beprotiškai susitelkę į klientus ir dėl jų padarys viską. Turint tokią įvairialypę ir tikrai pasaulinę darbo jėgą, mūsų, žmogiškųjų išteklių padalinio, funkcija yra labai svarbi, kuriant patrauklias darbo sąlygas, siekiant pritraukti ir išlaikyti talentingus žmones, tobulinti tinklą, kuris veikia išvien (programa “As One”),” sakė Regine Buettner, vykdomoji DHL Express pasaulio ir Europos žmogiškųjų išteklių viceprezidentė. “Patekti į geriausių darbdavių reitingą, kurį sudaro tokia žinoma organizacija kaip “Top Employers” institutas, yra puikiausias pripažinimas, jog viską darome gerai, nes mūsų darbuotojai į darbą eina su džiaugsmu ir turi galimybę realizuoti savo potencialą.”

Šių metų sausio mėnesį “Top Employer” apdovanojimą gavo ir UAB “DHL Lietuva”.

“Gautas „TOP Employer” sertifikatas DHL Lietuva bendrovei pirmiausiai yra didelė garbė ir ženklas, kad esame teisingame kelyje dirbdami su žmonėmis, tačiau kartu ir papildomas įsipareigojimas, kad privalome nenuleisti rankų ir toliau dėti pastangas, gerinant darbuotojų motyvaciją, įsitraukimą ir pasitenkinimą darbu DHL kompanijoje Lietuvoje,” sakė UAB “DHL Lietuva” generalinis direktorius Mindaugas Pivoriūnas. “Džiaugiuosi, kad DHL’e dirba tikrai puikių ir profesionalių darbuotojų komanda, turinčių “Aš galiu!” požiūrį, aistrą tam, ką kasdien daro,  o geriausias viso to įvertinimas yra klientų padėkos ir geras žodis apie DHL darbuotojus.”

“Top Employer” sertifikatas yra tarsi organizacijos pasiekimų įvertinimas, parodantis, kad organizacija taiko aukščiausius darbuotojų darbo sąlygų standartus. Pirmasis žingsnis sertifikavimo procese – dalyvavimas žmogiškųjų išteklių geriausiai taikomų praktikų apklausoje, tai – išsami žmogiškųjų išteklių aplinkos analizė. Po šios apklausos “Top Employers” institutas nustato, kuri organizacija atitinka reikalaujamus standartus, kad pelnytų “Top Employers” titulą. Tada institutas patvirtina savo išvadas, be abejo, prieš tai įvertinęs nepriklausomos šalies audito rezultatus. Regioniniai ir globalūs sertifikatai – papildomas pripažinimas darbdaviams, orientuotiems į savo darbuotojų darbo sąlygų gerinimą tiek savo organizacijoje, tiek visame pasaulyje.

DHL Express itin puikiai pasirodė lyderystės vystymo ir talentų strategijos srityse.

Parašykite komentarą