„Temsa“ į Kauną pristatė 25 ekologiškus autobusus

KAUNAS, Lietuva, 2019 m. vasario 15 d., /PRNewswire/ —

TEMSA, kuri jau pagamino apie 15 tūkst. keleivinių ir turistinių autobusų, šiandien riedančių 66 šalių keliais visame pasaulyje, neseniai laimėjo antrojo pagal dydį Lietuvos miesto Kauno savivaldybės surengtą viešojo transporto autobusų pirkimo konkursą. Netrukus į miesto gatves išriedėsiantys 25 autobusai „TEMSA LF 12“ buvo pristatyti per iškilmingą ceremoniją, vykusią prieš pat vasario 16-ąją – Lietuvos nepriklausomybės dieną.  

Viena žymiausių pasaulyje transporto priemonių gamintoja TEMSA (https://europe.temsa.com/), kuri jau daugiau nei pusė amžiaus gamina turistinius, keleivinius ir mažesnius autobusus, toliau stiprina savo padėtį Europos rinkoje. Kauno viešojo transporto parką papildę autobusai – naujausia TEMSA sėkmė. Kaunas yra antrasis pagal dydį ekonomiškai stiprios Europos valstybės – Lietuvos miestas.

     (Nuotrauka: https://mma.prnewswire.com/media/822666/Temsa_buses.jpg )

AUTOBUSAI KAUNIEČIAMS PRISTATYTI ARTĖJANT NEPRIKLAUSOMYBĖS DIENAI 

UAB „Kautra“, kuri jau beveik 15 metų yra „Temsa“ prekybos atstovė Lietuvoje, laimėjo Kauno miesto savivaldybės skelbtą viešojo pirkimo konkursą ir vasario 12 d. vykusios iškilmingos ceremonijos metu pristatė miestui 25 autobusus TEMSA LF 12.

ELEKTRINES TRANSPORTO PRIEMONES SIEKIAMA PASIŪLYTI IR LIETUVAI  

TEMSA pardavimo direktorius Hakanas Koralpas pabrėžė, kad bendrovė siekia prisidėti kuriant tvaresnį pasaulį pasiūlydama ekologiškus autobusų modelius, kurie buvo sukurti atsižvelgiant į keleivių bei vairuotojų poreikius ir lūkesčius: „TEMSA stengiasi didinti transporto priemonių efektyvumą ir mažinti degalų sąnaudas, be to, tobulina elektrines transporto priemones, kurioms priklauso automobilių pramonės ateitis. Mes siūlome 9 ir 12 m ilgio autobusus – taigi esame viena iš labai nedaugelio automobilių gamintojų, pasirengusių serijiniu būdu gaminti kelias alternatyvias transporto priemones. Taip pat labai džiaugtumėmės galimybe artimiausiu metu Lietuvoje pristatyti elektrines transporto priemones.“

Ypač mažos degalų sąnaudos  

– TEMSA gaminami autobusai LF 12 yra vieni iš labiausiai pageidaujamų modelių Europoje, ypač noriai juos renkasi savivaldybės.

– LF 12 modeliai, kurių dizainą ir gamybos metodus galima pritaikyti naudotojų poreikiams, pirmauja tarp mažai degalų sunaudojančių panašių transporto priemonių.

– Dėl mechaninės važiuoklės ir kėbulo jungčių LF 12 nereikalauja sudėtingos techninės priežiūros, be to, važiuojant nelygiu arba vingiuotu keliu, šį autobusą mažiau krato. Minėtos ypatybės leidžia užtikrinti vairavimo komfortą ir pasiekti didžiausią transporto priemonės ilgaamžiškumą.

Visos dalys perdirbamos ir atnaujinamos  

– Dėl mažų degalų sąnaudų, mažų eksploatacinių sąnaudų, gebėjimo nesunkiai įveikti kelio vingius ir puikių įrangos ypatybių, LF 12 daro skiriasi nuo įprasto viešojo transporto.

– Kuriant autobuso konstrukciją buvo atsižvelgta ne tik į keleivių patogumą, bet ir į vairuotojų saugumą bei ergonomiką. Per vairuotojo kabinoje įrengtą kompiuterinę sistemą jam nuolat teikiama informacija apie sąlygas kelyje, transporto priemonės veikimą bei rodomi įspėjimai. Autobuse LF 12 įtaisyta veidrodėlių ir vaizdo kameros sistema taip pat leidžia vairuotojams be vargo stebėti kelią, keleivius ir tai, kaip šie įlipa į autobusą ar iš jo išlipa.

https://europe.temsa.com/

Šaltinis: TEMSA

Osmanas Kurtas, „Ogilvy Istanbul“ direktorius žiniasklaidai, +90-535-979-5591, osman.kurt@ogilvy.com

Parašykite komentarą