2019 m. Pasaulinis verslumo susitikimas atvyksta į Europą

JAV ir Nyderlandų ambasadorės ragina verslo lyderius iš Lietuvos teikti paraiškas dalyvauti šių metų Pasauliniame verslumo susitikime (Global Entrepreneurship Summit 2019, GES 2019). Pasaulinis verslumo susitikimas jungia vyriausybių vadovus, privataus sektoriaus atstovus ir įtakingų partnerių tinklą, siekiančius pasaulinius iššūkius paversti verslo galimybėmis. Šiais metais šį aukščiausio lygio susitikimą JAV Valstybės departamentas rengia birželio 4-5 dienomis Hagoje, Nyderlanduose.

„Tai unikali galimybė ambicingiems, brandiems, investicijoms ir verslo plėtrai pasirengusiems verslo lyderiams“, – sakė JAV ambasadorė Lietuvoje Anne Hall. „Lietuvoje antreprenerystės dvasia stiprėja. Būtų džiugu matyti lietuvius pasinaudojant šia nepaprasta galimybe.

GES tikslas – skatinti tarptautinę antreprenerystę ir inovacijas. Susitikime Hagoje dalyvaus verslo atstovai, investuotojai, novatoriai, politikai, pasaulinių korporacijų atstovai ir nuomonių lyderiai iš viso pasaulio.

„Susitikimo dalyviai ne tik dalyvaus produktyviose diskusijose, bet ir imsis konkrečių veiksmų sprendžiant iššūkius penkiuose pagrindiniuose sektoriuose: maisto ir žemės ūkio, vandens, energetikos, sveikatos ir ryšių“, – sakė Nyderlandų Karalystės ambasadorė Lietuvoje Bonnie Horbach. Viso susitikimo metu dominuos dvi pagrindinės temos – darbo ateitis ir finansinių išteklių prieinamumas.

Informacija dalyviams

GES 2019 norintys dalyvauti Lietuvos verslininkai turi iš anksto pateikti savo paraiškas ir atitikti tam tikrus reikalavimus. Norintys registruotis turi tai padaryti GES interneto svetainėje www.ges2019.org iki 2019 m. kovo 1 d. Atrinktiems kandidatams iš bus kompensuojamas dalyvio mokestis ir apgyvendinimas.

Kandidatai turi atitikti toliau išvardytus reikalavimus:

  • plėtoti technologijas, kurios turi potencialą prisidėti prie problemų sprendimo žemės ūkio, ryšių, energetikos, sveikatos ir vandens ūkio srityse;
  • dirbti su inovatyviais verslo modeliais/technologijomis, turinčiomis veiksmingą, rinkai parengtą verslo modelį;
  • turėti įmonę, kuri gali priimti investicijas, ir norą bei galimybes plėstis tarptautiniu lygmeniu per ateinančius penkerius metus;
  • pirmenybė bus teikiama antrepreneriams, bendradarbiaujantiems su universitetais ar tyrimų institutais.

Apie GES 2019 Nyderlanduose

GES Hagoje bus neeilinis, šventiškas renginys, apjungsiantis aukšto lygio vadovų konferenciją ir kūrybines dirbtuves, kurių metu idėjos transformuosis į realius veiksmus. Dvi dienas dalyviai klausysis žymių pranešėjų, ekspertų diskusijų, dalyvaus verslo partnerių paieškos veiklose. Investuotojai ir inovatoriai susitiks įvairiose kūrybinėse aplinkose ir veiklose.

GES organizuoja JAV ir Nyderlandų vyriausybės. Renginys vyks 2019 m. birželio 4-5 dienomis World Forum koncertų ir konferencijų centre Hagoje, Nyderlanduose. Jame dalyvaus apie 2000 dalyvių iš viso pasaulio, iš jų 1200 antreprenerių, 400 investuotojų ir 400 ekspertų bei oficialių asmenų.

Parašykite komentarą