Seimo narys A. Butkevičius dalyvaus Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos Nuolatinio komiteto posėdyje

 

Seimo delegacijos Europos Tarybos Parlamentinėje Asamblėjoje pirmininkas Algirdas Butkevičius Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos Nuolatinio komiteto posėdyje diskutuos apie kovą su smurtu prieš moteris.

Parlamentarai pasikeis nuomonėmis su Europos Tarybos ekspertų grupės „Kova su smurtu prieš moteris ir smurtu šeimoje“ (GREVIO) pirmininku Feridu Akaru (Feride Acar) ir Jungtinių Tautų specialiąja pranešėja dėl smurto prieš moteris Dubravka Šimonovič (Dubravka Šimonovic).

Kovojant su seksizmu ir priekabiavimu parlamentuose 2018 m. pabaigoje Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėja pradėjo iniciatyvą #NotInMyParliament.

Vasario 28 – kovo 2 dienomis Paryžiuje (Prancūzijos Respublika) vyksiančio Nuolatinio komiteto posėdžio darbotvarkėje numatytos ir diskusijos apie Europos rekonstrukcijos ir plėtros banką ir demokratijos skatinimą, žmogaus teisių apsaugą perkeliant kalinius, paauglių sveikatos poreikius, bendradarbiavimo plėtrą, kaip priemonę migracijos krizių prevencijai ir kultūros paveldo reikšmę demokratinėje visuomenėje.

Parašykite komentarą