„Pramonė 4.0 žvaigždė 2019“ apdovanojimai: kas bus pripažinta pažangiausia įmone?

Renginio tipas: Apdovanojimai „Pramonė 4.0 žvaigždė 2019“
Renginio data: Trečiadienis, 2019 m. kovo 20 d.
Renginio pradžia: 16:30
Renginio pabaiga: Trečiadienis, 2019 m. kovo 20 d.
Renginio vieta: „Park Inn Hotel“, K. Donelaičio g. 27, Kaunas

Kviečiame šiandien 16.30 val. dalyvauti konkurso „Pramonė 4.0 žvaigždė 2019“ apdovanojimų ceremonijoje, vyksiančioje „Park Inn Hotel“, K. Donelaičio g. 27, Kaune.

Aukštus pasiekimus demonstruojančios Lietuvos pramonės įmonės pirmą kartą konkuruoja dėl „Pramonė 4.0 žvaigždė 2019“ titulo. Nugalėtojai renkami, atsižvelgiant į kompanijų pažangą gamybos ir pramonės skaitmeninimo srityje. Didelių įmonių kategorijoje tapti geriausia pretenduoja „Peikko Lietuva“, „Axioma servisas“, „Baltik vairas“ ir „Vakarų medienos grupė“. Mažų ir vidutinių įmonių kategorijoje varžosi „Baltic Orthoservice“, „Novameta“ ir „3D prototipai“. Bus įteiktas ir publikos prizas. Konkursą globoja Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Prieš apdovanojimų ceremoniją nuo 10 val. vyks konferencija „Making Industry 4.0 real“. Joje gamybos įmonių, valstybės institucijų atstovai, ekspertai iš Lietuvos ir užsienio dalinsis gerosios praktikos pavyzdžiais, kurie leidžia koja kojon žengti su ketvirtąja pramonės revoliucija. Konferenciją atidarys Ekonomikos ir inovacijų ministerijos viceministrė Jekaterina Rojaka. Tarp pranešėjų – įmonių „Hella“, „Festo“, „Terekas“, SAP, ABB atstovai, svečiai iš Estijos, Danijos, Vokietijos.

Ketvirtosios pramonės revoliucijos diktuojami sprendimai, pavyzdžiui, procesų skaitmenizacija ir automatizacija, leidžia kurti aukštos pridėtinės vertės produktus ir didinti pramonės indėlį į šalies ekonomiką. Jau ketvirtąjį kartą šia tema vyksiančią tarptautinę konferenciją organizuoja Lietuvos inžinerinės pramonės asociacija LINPRA, asociacija INFOBALT bei Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai.

Apie dalyvavimą maloniai prašome pranešti el. paštu laura.gabrilaviciute@novamedia.lt arba tel. +370 620 50997

Daugiau informacijos galite rasti renginio interneto svetainėje https://industrie40.lt/lt/

Parašykite komentarą