Seimo LSDD frakcijos pranešimas: „Susisiekimo ministras ir Lietuvos geležinkelių vadovas kviečiami atsakyti į nerimą keliančius klausimus“

2019 m. kovo 26 d. pranešimas žiniasklaidai 

 

Seimo Lietuvos socialdemokratų darbo frakcija kovo 27 d., trečiadienį, kviečia susisiekimo ministrą Roką Masiulį ir AB „Lietuvos geležinkeliai“ generalinį direktorių Mantą Bartušką atsakyti į klausimus, susijusius su padėtimi susisiekimo srityje – nerimą frakcijai kelia kelių priežiūros ir žvyrkelių asfaltavimo klausimai, „Lietuvos geležinkelių“ pelnas, neva mušantis rekordus, bet prasta investavimo situacija.

„Mums kyla klausimas, ar beatodairiškas pelno siekimas neužgožė tikrosios valstybės valdomų įmonių esmės – naudos visuomenei? „Lietuvos geležinkeliai“ pelno rekordus muša rekordinio neinvestavimo sąskaita. Tikimės „Lietuvos geležinkelių“ vadovo paaiškinimo. Taip pat iki šiol visuomenei duoti pažadai išasfaltuoti suplanuotus 445 km žvyrkelių, panašu, kad ir liks pažadais? Mus domina ir „Lietuvos pašto“ veiklos rezultatai“, – sako Seimo LSDD frakcijos seniūnas Andrius Palionis.

Pokalbis apie padėtį susisiekimo srityje vyks kovo 27 d. 16 val. Seimo LSDD frakcijoje.

 

Daugiau informacijos:

Seimo LSDD frakcijos atstovė Evelina Butkutė-Lazdauskienė

Mob. 8 650 48 830

 

Parašykite komentarą