Seimo opozicijos lyderės V. Čmilytės-Nielsen pranešimas: Seimo opozicija kviečia premjerą S. Skvernelį atsakyti į klausimus dėl Vyriausybės veiklos

2019 m. kovo 28 d. pranešimas žiniasklaidai                                                      

 

Seimo opozicijos lyderė Viktorija Čmilytė-Nielsen opozicijos vardu išsiuntė kvietimą Ministrui Pirmininkui Sauliui Skverneliui kitą savaitę atvykti į bendrą opozicinių frakcijų posėdį dėl padėties Vyriausybėje.

„Pastaruoju metu kyla labai daug klausimų ir abejonių dėl Vyriausybės veiklos bei tikrosios pozicijos. Paralyžiuota Aplinkos ministerijos veikla, Užsienio reikalų ministerija ir Prezidente nesuderintos iniciatyvos dėl Astravo elektrinės, valdančiųjų reiškiamas nepasitikėjimas susisiekimo ministro veikla, valdančiųjų teikiami Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymo pakeitimai, prieštaraujantys pačios Vyriausybės pozicijai. Ši chaotiška situacija kelia nerimą opozicijai, todėl posėdžio metu prašytume premjero atsakyti į aktualius klausimus dėl Vyriausybės sudėties bei veiklos“, – teigė Seimo opozicijos lyderė V. Čmilytė-Nielsen.

Posėdis preliminariai planuojamas kitą savaitę (antradienį arba ketvirtadienį) 12 val. Seime. Tiksli data ir laikas bus patikslinti suderinus susitikimą su premjeru.

Parašykite komentarą