Komikas Jimmy Fallon specialią savo šou seriją nufilmavo tik mobiliuoju telefonu

Populiarios amerikiečių televizijos laidos „Tonight show starring Jimmy Fallon“ vedėjas parodė esantis tikras technologijų gerbėjas. Garsus komikas nusprendė išskirtiniu būdu išmėginti naujausio „Samsung“ išmaniojo „Galaxy S10“ kameros galimybes. Speciali laidos serija „Naktis Niujorke su Jimmy Fallon“ nufilmuota tik mobiliuoju telefonu.

Pasitelkę tik išmanųjį „Galaxy S10“ telefoną su teigiamai ekspertų įvertinta galine kamera, gausi populiaraus šou kūrybinė komanda nufilmavo specialią laidą, skirtą laidos vedėjo J. Fallon gimtajam miestui Niujorkui. Rankose turėdama vienintelę filmavimo įrangą – „Galaxy S10“, J. Fallon leidosi į naktinį Niujorko miestą ieškoti nuotykių ir parodė gražiausius jo kampelius.

Naujausi „Galaxy S“ serijos flagmanai – tai pirmieji šios serijos modeliai, turintys itin plataus, 123 laipsnių, kampo objektyvą. Būtent ši funkcija ir vaizdo stabilizatoriaus režimas, kuris užtikrina ryškų vaizdą net ir judant įrenginiui, leido „Tonight show starring Jimmy Fallon“ laidos komandai užfiksuoti viską taip, kaip mato žmogaus akis realybėje.

Tam, kad žiūrovams galėtų parodyti, kaip šou kūrėjai įgyvendino tai, kas anksčiau televizijoje nebuvo net įsivaizduota – paprasčiausiai su išmaniuoju nufilmuota kokybiška ir televizijos turiniui puikiai tinkama laida, komanda taip pat nufilmavo ir visą laidos užkulisiuose vykusį procesą. Tai atskleidė, kiek toli yra pažengusios mobiliosios technologijos, kai naudoti mobiliuosius telefonus televizijos filmavimuose šiandien jau yra įmanoma.

„The tonight show starring Jimmy Fallon“ ne vienintelė laida, kurią filmuojant buvo panaudotas naujasis „Galaxy S10“. Jo kamera buvo panaudota filmuojant „NBC“ kanalo laidą „Today“, „Bravo“ laidą „Watch What Happens Live with Andy Cohen” ir „E!‘s“ kanalo „Snapchat“ šou „The Rundown“. Šis telefonas taip pat bus naudojamas „Telemundo“ kanale transliuojamame „La Voz“ (angl. „The Voice“) projekte.

Laidos ištrauka: https://bit.ly/2Oz5uAV

Parašykite komentarą