Oficialaus Apple Premium platintojo iSTYLE parduotuvių tinklas Latvijoje plečiasi – atidaryta nauja parduotuvė prekybos ir pramogų centre „Akropole“!

Nuo balandžio 4 d. Rygoje atidaryta nauja iSTYLE Apple Premium Reseller parduotuvė, kuri siūlo platų Apple produktų ir paslaugų pasirinkimą autorizuotai Apple technikai. Į parduotuvės kūrimą savininkai investavo apie  500 000 eurų. Tai didžiausia tokio tipo parduotuvė Baltijos šalyse, įsikūrusi naujajame daugiafunkciniame prekybos ir pramogų centre „Akropole“. 

Naujoji parduotuvė yra 300 m2 pločio ir didžiąją dalį – 226 m2 – užima showroom, kuriame kiekvienas gali išbandyti daugiau nei 50 demo elektroninių įrenginių, susipažinti su naujausia Apple produktų linija, aksesuarais, audio ir smart home ir gauti profesionalias konsultacijas. Parduotuvėje taip pat galima rasti tokius prekės ženklus kaip Bang&Olufsen, Nomad, Canon, Philips Hue, Epico, Karl Lagerfeld, Aiino, Sonos, DJI, Acme, Fibaro, Netatmo. Naujosios parduotuvės koncepcija numato ne tik platų demo įrangos asortimentą, bet taip pat leis organizuoti specialius mokymus ir seminarus apie Apple produktų gerbėjams ir besidomintiems lankytojams. „Įsigydami Apple techniką mūsų klientai labai vertina galimybę gauti visą paslaugų paketą. Mes užtikriname profesionalų aptarnavimą ir konsultacijas, už klientą pagalvojame apie viską ir jam belieka tik džiaugtis aukščiausios klasės ženklo privalumais!“ – pasakoja iSTYLE pardavimo ir rinkodaros vadovė Ludmila Kaļiņinia. 

„Jau 1,5 metų esame Latvijos rinkoje. Šis laikas buvo produktyvus ir Apple ženklo gerbėjams įvedėme daug naujų paslaugų“ – nurodo L. Kaļiņinia. Šiuo metu iSTYLE klientams prieinamos autorizuotos Apple paslaugos, Apple B2B klientų aptarnavimas, senų įrenginių išpirkimas, iPhone, iPad ir Mac draudimo ir garantinio laikotarpio pratęsimas, finansų lizingas tiek juridiniams, tiek privatiems asmenims. Savo parduotuvėse klientams įmonė siūlo pasinaudoti lojalumo kortele, kuri išsaugoma Wallet programėlėje iPhone išmaniajame telefone. Už kiekvieną pirkinį kaupiami lojalumo taškai, kuriuos klientas gali panaudoti gaudamas nuolaidą kitam apsipirkimui.  

2019 m. iSTYLE apyvarta pasiekė 3,3 miljonų eurų, vidutiniškai per mėnesį parduodama 250 iPhone išmaniųjų telefonų, 100 Mac kompiuterių, 50 iPad planšetinių kompiuterių ir kitų įrenginių, iš viso per mėnesį aptarnaudama daugiau nei 15 000 lankytojų. „Esame patenkinti finansiniai rezultatais ir įdarbiu! Sprendimas išplėsti siūlomų paslaugų asortimentą buvo teisingas ir jau pirmaisiais veiklos metais įmonė veikė rentabilai. Tikimės, kad 2019-ieji bus tokie pat sėkmingi! Šių metų vasario mėnesį išleidome savo aksesuarų liniją“ – priduria Kaļiņinia. 

Parduotuvės atidarymo dieną iSTYLE pirmiesiems 100 klientų buvo parengusi dovanas, taip pat siūlė 10% nuolaidą visai parduotuvės produkcijai. Ypatingasis pasiūlymas buvo MacBook Air 128GB už labai palankią kainą – tik 999 EUR.

Nuotraukos: https://wetransfer.com/downloads/56b671aa645deab2c606961379f79e5c20190404132352/534152e05b3e25a816d5c2f6f2fc1ff020190404132353/64b3a1

Vaizdo įrašas: https://we.tl/t-pRvD61GqaM

iSTYLE yra premium klasės Apple platintojas, kuris specializuojasi originalių Apple produktų ir aksesuarų prekyboje, klientams užtikrindamas pilną paslaugų asortimentą. Jis priklauso informacijos komunikacijų technologijų įmonių grupei Midis Group, kuri pasaulyje geriau žinoma savo plačiu produktų asortimentu, kuriame galima rasti programinę įrangą ir aparatūrą, paslaugas, platinimo ir sistemų integraciją. iSTYLE parduotuvės veikia dešimtyje Centrinės ir Rytų Europos šalių – Čekijoje, Vengrijoje, Rumunijoje, Slovakijoje, Bulgarijoje, Slovėnijoje, Kroatijoje, Serbijoje, Makedonijoje ir Latvijoje. iSTYLE turi 42 parduotuves 19 miestų. Pirmosios parduotuvės Latvijoje buvo atidarytos 2017 m. spalį prekybos ir pramogų centre „Alfa“ bei mados ir laisvalaikio centre „Riga Plaza“. 

Parašykite komentarą