„Bolt“ pradeda teikti pavežėjimo paslaugas Stokholme

Viena didžiausių Europos pavežėjimo paslaugų platformų „Bolt“ (anksčiau žinoma kaip „Taxify“), veikianti ir Lietuvoje, šiandien pradeda teikti paslaugas Stokholme. Švedijos sostinė – viena svarbiausių verslo krypčių Lietuvos verslo bendruomenei.

 „Bolt“ platformoje Švedijos sostinėje jau prisiregistravę keli šimtai vairuotojų, kelionėms šiandien taikoma speciali nuolaida.

 „Aptarnaujame per 25 mln. klientų daugiau kaip 30-yje pasaulio šalių suvokdami vietinio konteksto svarbą. Kaip europietiška kompanija, turime suprasti vietos transporto rinką ir rasti sprendimus, padedančius patogiau judėti būtent Stokholmo gyventojams. Manome, kad konkurencinga transporto rinka miestui yra naudinga, tad tikimės suteikti miesto gyventojams ne tik daugiau pasirinkimo laisvės, bet ir sukurti tiek keleiviams, tiek vairuotojams patogią platformą“, – teigia „Bolt“ vadovas Švedijoje Nilsas Wijkmarkas.

 „Švedijos bendrovės – vienos didžiausių investuotojų Lietuvoje, todėl svarbu, jog Lietuvos vartotojai galės naudotis „Bolt“ paslaugomis ir kitoje Baltijos jūros pusėje savo verslo ir poilsio kelionių metu“, – sako „Bolt“ vadovas Lietuvoje Andrius Pacevičius.

 Šiuo metu Lietuvoje „Bolt“ veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje. Neseniai pirmąsias keliones pasiūliusi Alytuje, „Bolt“ planuoja plėtrą ir į kitus šalies miestus. Taip pat kovo mėnesį pavežėjimo paslaugų platforma atskleidė planus pradėti pristatinėti maistą į namus. Šią vasarą paslauga pradės veikti Estijoje, Suomijoje ir Pietų Afrikoje. „Bolt“ turi planų pristatinėti maistą ir Lietuvoje, nors tiksli data kol kas neskelbiama.

 Visuose veiklos miestuose „Bolt“ pradeda nuo geriausių įmanomų sąlygų savo vairuotojams, kas virsta į geresnes paslaugas klientams. Stokholmo vairuotojams taikomi maži kompanijos komisiniai ir pažangi priedų sistema. „Bolt“ programėlę atsisiųsti galima iOS ir Android programėlių parduotuvėse.

 

Apie „Bolt“

„Bolt“, anksčiau žinoma kaip „Taxify“, yra pirmaujanti Europos pavežėjimo platforma, leidžianti mieste keliauti paprasčiau, greičiau ir patikimiau.

Markuso Villigo įkurta įmonė veiklą pradėjo 2013-aisiais. Nuo to laiko „Bolt“ yra viena greičiausiai augančių pavežėjimo platformų Europoje ir Afrikoje. Tarp jos investuotojų: „Daimler“, „Didi Chuxing“, „Korelya Capital“ ir vienas „TransferWise“ bendraįkūrėjų Taavetas Hinrikus.

„Bolt“ aptarnauja daugiau kaip 25 milijonus klientų daugiau kaip 30 šalių visame pasaulyje. www.bolt.eu

Apie „Bolt“ generalinį direktorių

Markusas Villigas yra „Bolt“, anksčiau žinomos kaip „Taxify“, įkūrėjas ir generalinis direktorius. Pirmąją „Bolt“ versiją drauge su anksčiau „Skype“ dirbusiu broliu Martinu jis sukūrė būdamas 19 metų. M. Villigas buvo jauniausias „Forbes“ 30 svarbiausių generalinių direktorių Europoje iki 30 metų sąrašo narys ir yra jauniausias milijardo dolerių vertės įmonės įkūrėjas Europoje.

Parašykite komentarą