Įvairovė/Inovacijos – Socialinio verslo forumas 2019

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Ketvirtadienis, 2019 m. balandžio 18 d.
Renginio pradžia: 10:00
Renginio pabaiga: Ketvirtadienis, 2019 m. balandžio 18 d.
Renginio vieta: Menų fabrikas „Loftas”, Švitrigailos g. 29, Vilnius

Socialinio verslo forumas – tradicija tapęs, šeštus metus iš eilės organizuojamas pagrindinis socialinio verslo aplinkos formavimo renginys.

Šeštasis Forumas siekia būti kaip niekada spalvingas – kalbėti apie įvairovę ir inovacijas, partnerystes, kurios padeda sukurti spalvingus sprendimus. Renginio metu, inovatyviose erdvėse, susitiks nacionalinės ir regioninės politikos atstovai, akademikai, socialiniai verslai iš Lietuvos ir visos Europos. Kartu aptarsime priemones, kurių pagalba galima skatinti partnerytes, efektyvesnes viešąsias ar socialines paslaugas ir žinoma į poveikį orientuotus rezultatus.

Forume bus diskutuojama socialinio verslo plėtros, galimybių, socialinio poveikio temomis. Šiais metais socialinio verslo forumo pagrindinė tema – viešųjų paslaugų perdavimas socialiniam verslui. Tai reiškia, kad valstybė yra pasiruošusi perduoti viešųjų paslaugų teikimą socialiniam verslui, tai ypač aktualu regionuose, kur savivaldybės įmonės teikia įvairias paslaugas, o dabar siekiama, jog jų teikimas būtų atiduotas nevyriausybiniam ir privačiam sektoriui, šiuo atveju – socialiniam verslui. Forumo metu Lietuvos bei užsienio ekspertai diskutuos apie socialinio poveikio matavimą, kaip viešojo sektoriaus įstaigos galėtų perduoti viešąsias paslaugas socialiniams verslui bei kokios yra socialinio verslo perspektyvos Lietuvoje.

Daugiau informacijos apie forumą bei forumo programą rasite čia: http://www.socialinisverslas.lt/forumas/

Norint dalyvauti renginyje, būtina registracija el. paštu l.kalinauskaite@verslilietuva.lt arba telefonu 861138232.

Parašykite komentarą