Naktinį Vilnių drebins tradicinė MRU NAKTIS

Renginio tipas: MRU NAKTIS
Renginio data: Ketvirtadienis, 2019 m. balandžio 18 d.
Renginio pradžia: 20:30
Renginio pabaiga: Penktadienis, 2019 m. balandžio 19 d.
Renginio vieta: Mykolo Romerio universitetas

Balandžio 18 dieną Mykolo Romerio universiteto studentai ir svečiai nesumerks akių iki pat paryčių. Universitete vyks tradicinė ir milžiniško susidomėjimo sulaukianti „MRU Naktis“.

Vienas iš šio renginio koordinatorių, Artūras Čepukas sako, kad šis renginys Vilniaus akademinio gyvenimo kontekste yra unikalus: „Skirtingų renginių programa startuoja vakare, ir kai kurie iš jų vyksta iki pat paryčių. Čia kiekvienas gali rasti sau įdomių veiklų. Džiugu, kad į šį renginį susirenka studentai ir iš kitų Vilniaus aukštųjų mokyklų bei vyresniųjų klasių moksleiviai“.

Tarp šių metų svečių – Mantas Stonkus, Paul de Miko, Ironvytas, Vadimas Zizas, Vlada Musvydaitė, Alan Glodkov, „Humoro klubas“. Gyvo garso pasirodymą surengs dainininkas Jurgis Brūzga su grupe.

Tradiciškai „MRU Naktyje” bus gausybė pramogų: vyks naktinio krepšinio turnyras, savigynos užsiėmimai, akli pasimatymai, naktinio pokerio turnyras, Sigito Bražėno protmūšis, aštrių makaronų ragavimo iššūkis, veiks stalo žaidimų, DJ, maisto zonos.

Visi renginiai yra nemokami ir atviri.

Renginių pradžia – nuo 20 val. 30 min.

Išsami renginio programa – renginio „Facebook” profilyje.

Parašykite komentarą