Jonas Erikssonas – naujasis „Luminor“ finansų vadovas

„Luminor“ stebėtojų taryba banko finansų vadovu paskyrė Joną Erikssoną (orig. Jonas Eriksson), kuris taip pat įsilieja į „Luminor“ valdybą. Šiandien yra pirmoji J. Erikssono darbo diena.

„Sveikiname Joną prisijungus prie „Luminor“ vadovų komandos. Jo didelė patirtis ir sukauptos žinios svarbiose finansų srityse, tokiose kaip finansų strategijos kūrimas, priežiūra ir kapitalo rinkos, bus ypač vertingos mūsų organizacijai“, – sako Erkki Raasuke, „Luminor“ vadovas.

Erikssonas pastaruoju metu vadovavo Londono fintech startuoliui „Procensus”. Prieš tai 7 metus ėjo vadovaujančias pareigas banke „Swedbank“ – buvo Strategijos/M&A departamento vadovu, Iždo departamento vadovu, Grupės produktų vadovu. Dar anksčiau – beveik 10 metų – J. Erikssonas gilinosi į kapitalo rinkas tokiose bendrovėse kaip „JP Morgan“ ir „Credit Suisse“.

„Luminor“ užima ypatingą vietą Baltijos šalyse – tai vienintelis tik į šio regiono rinką orientuotas bankas. Prisijungdamas prie „Luminor“ tikiu, kad artimiausiais metais laukia intriguojanti ir pokyčių kupina kelionė kartu su įgudusia, dinamiška ir kūrybinga komanda”, – savo prisijungimą komentuoja J. Erikssonas.

Parašykite komentarą