Lietuviai „Cirque du Soleil“ šou veš ne tik į Lietuvą, bet ir į Latviją

Vienus didžiausių koncertų ir šou šalyje rengianti renginių organizatorė „Seven Live“ stiprina savo pozicijas Latvijoje. Įmonė kaimyninėje šalyje rengs pasaulinio šou giganto „Cirque du Soleil“ pasirodymus. Negana to, „Seven Live“ ieško galimybių su šiuo šou kūrėju žengti ir į kitų šalių rinkas.

Latvijos rinkoje „Seven Live“ debiutuos su „Cirque du Soleil“ šou „Crystal“, kuris Rygos arenoje bus rodomas kitų metų sausio 15–19 d.

„Per beveik dešimtmetį su „Cirque du Soleil“ užmezgėme glaudžius ryšius. Pelnėme jų pasitikėjimą. Be to, esame visada garantuoti, kad dirbdami su jais publikai galėsime pristatyti kokybišką, intriguojantį, įtraukiantį renginį“, – partneryste džiaugiasi „Seven Live“ vadovas Tomas Inčikas.

Kol kas „Seven Live“ kaimyninėje rinkoje rengs tik „Cirque du Soleil“ šou, tačiau svarstoma galimybė ateityje rengti kitų atlikėjų bei kūrėjų koncertus ir pasirodymus. Juolab, kad „Seven Live“ Latvijos rinkoje nėra visiški naujokai – prieš keletą metų Rygos arenoje įmonė pristatė šeimai skirtą „Disney on Ice“ šou.

„Susidomėjimas „Cirque du Soleil“ šou Lietuvoje – milžiniškas. Kadangi Lietuvos ir Latvijos pramogų pasaulio rinkos panašios, panašūs ir žmonių įpročiai bei mentalitetas, tikimės sėkmės ir kaimyninėje rinkoje. Juolab, kad pirmosios prekybos bilietais dienos nuteikia viltingai“, – atskleidžia T. Inčikas.

Bendrovės vadovas atvirauja, kad jau vyksta derybos su „Cirque du Solil“ ir dėl kitų kūrėjo šou gastrolių ne tik Latvijoje bei Lietuvoje, bet ir kitose šalyse. „Cirque su Soleil“ – tarptautinis gigantas, todėl ir renginių organizavimo partnerius atskirose rinkose renkasi labai atsakingai. Mūsų sėkmingas ilgametis bendradarbiavimas suteikia abiems pusėms naudingų galimybių – įžengti į naujas rinkas“, – pabrėžia T. Inčikas.

„Seven Live“ į Lietuvą, Vilniaus „Siemens“ areną, atvežė jau keturis „Cirdque du Soleil“ šou: „Saltimbanco“, „Alegria“, „Quidam“ ir „Varekai“. Juos sostinės arenoje matė 80 tūkst. žiūrovų. Penktasis šio kūrėjo darbas, pastatytas pagal Jameso Camerono kino juostą „Įsikūnijimas“, „Toruk – The First Flight“ sostinėje bus parodytas gegužės 22–26 d.

Be „Cirque du Soleil“ šou „Seven Live“ Lietuvoje yra surengusi ne vieną dešimtį ryškiausių pasaulio atlikėjų koncertų, tarp kurių „Kings of Leon“, „Metallica“, „Aerosmith“, „Depeche Mode“, Eltono Johno, „30 Seconds to Mars“, Lana del Rey, „OneRepublic“, Kylie Minogue, „Linkin Park“, Lenny Kravitzo, „Bastille“, Jameso Blunto ir kitų pasirodymai. Be to, pastaraisiais metais įmonė rengia ir vienus didžiausių šalyje Lietuvos atlikėjų turus. „Seven Live“ iniciatyva šalies arenose jau pasirodė Martynas Levickis, „Beissoul & Einius”, „G&G Sindikatas“, „Lilas ir Innomine“, Linas Adomaitis ir kt.

„Seven Live“ veiklą pradėjo 2005 m. Bendrovė priklauso didžiausiai pramogų verslo įmonių grupei Baltijos šalyse „Seven Entertainment“. Įmonių grupė valdo Vilniaus „Siemens“ bei Panevėžio „Cido“ arenas, jai taip pat priklauso bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“, techninio renginių aptarnavimo įmonė „Seven Pro“, teatrų gidas „Teatrai.lt“.  

Parašykite komentarą