Prieš lietuvių pasirodymą Eurovizijoje – niūrios lažybininkų prognozės

Įsibėgėjus populiariausiam dainų konkursui Eurovizijai atėjo laikas pasirodyti ir antrojo pusfinalio dalyviams tarp kurių – ir Lietuvos pasirodymas.

12-as pasirodysiantis Jurijus Veklenko su „Run with the Lions“ daina pateko į stipresnį pusfinalį ir čia jo šansai prasibrauti į finalą nėra vertinami itin gerai.

Būtent šiame pusfinalyje varžosi trys iš keturių šalių, kurios yra favoritės triumfuoti šių metu Eurovizijoje: Olandija, Švedija ir Rusija. Į didžiausių favoritų ketvertą įšokusi Australija yra vienintelė iš šių šalių, kuri varžėsi pirmajame pusfinalyje.

Favoritų šešėlyje atsidūręs J. Veklenko, pasak TOPsport lažybininkų, neturėtų prasibrauti į didįjį finalą. Jo šansai pasirodyti finale vertinami 25 proc. Tuo metu tikimybė, kad nepateks į finalą yra vertinama net 75 proc.

Iš visų antrojo pusfinalio dalyvių mažiau šansų patekti į finalą už lietuvį turi tik Airija (10 proc.), Latvija (15 proc.), Kroatija (20 proc.) ir Moldova (22 proc.).

Iš Pabaltijo valstybių net neabejojama, kad nugalės jau į finalą patekusi Estijos delegacija. Jos šansai pasirodyti geriausiai iš Pabaltijo valstybių yra vertinami 70 proc., Lietuvos – 20 proc., o Latvijos – 10 proc.

Pats J. Veklenko pripažino, kad būtų laimingas, jeigu Eurovizijoje patektų tarp geriausių dešimt pasirodymų. Vis dėlto, galimybę lietuviui patekti į geriausiųjų dešimtuką TOPsport lažybininkai vertina viso labo 0,3 proc.

J. Veklenko šansai triumfuoti Eurovizijoje sieka vos 0,001 proc. Daugiausiai šansų turi Olandija (40 proc.), Švedija (15 proc.), Australija (10 proc.) bei Rusija (8 proc.).

Parašykite komentarą