Jurgita Judickienė išrinkta Lietuvos atsakingo verslo asociacijos (LAVA) valdybos pirmininke

Advokatų kontoros JUREX vadovaujanti partnerė Jurgita Judickienė išrinkta Lietuvos atsakingo verslo asociacijos (LAVA) valdybos pirmininke, ji pakeis anksčiau šias pareigas ėjusią Liną Kapčinskienę.

Asociacijos valdybą šiuo metu sudaro valdybos pirmininkė Jurgita Judickienė (JUREX) ir valdybos nariai: Jurgita Bagdonavičienė („Pakmarkas“), Valda Chošnau („Exitus“), Edita Gurklienė („Interlux“), Sigutė Litvinienė („Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“) ir Ornela Ramašauskaitė („Orkla Care“).

Būdama valdybos primininke, J. Judickienė sieks organizacijos strateginių tikslų įgyvendinimo bei  socialinės atsakomybės projektų plėtros.

 „Vertinu man parodytą valdybos narių pasitikėjimą, tai  – didelė atsakomybė. Tikiu, kad socialiai atsakinga veikla yra bendras pažangių organizacijų vardiklis, kuris lemia konkurencingumą, pelną, klientų lojalumą bei padeda pritraukti talentus. Pagrindinė mano veiklos kryptis bus ne tik skatinti atsakingos veiklos plėtrą, bet ir būti mentoriumi bei pagalbininku, norintiems įsidiegti socialinės atsakomybės principus versle,“ – sako J. Judickienė

LAVA asociacija įkurta 2013 m., yra Jungtinių Tautų „Pasaulinio susitarimo“ atstovybė Lietuvoje. Asociacija vienija įvairiose srityse dirbančias įmones ir organizacijas, kurios siekia veikti atsakingai ir dalintis šia patirtimi su kitais: remti etiškos veiklos principus, gerbti darbuotojų žmogaus ir darbo teises, tausoti išteklius, saugoti aplinką, netoleruoti korupcijos, siekti pilietinės visuomenės kūrimo.

Parašykite komentarą