Mindaugo Radušio paskaita „Sūnus ir tėvas: prarasto ryšio beieškant“

Birželio 3 d. 16.30 val. Klaipėdos apskrities viešosios Ievos Simonaitytės bibliotekos Gerlacho palėpėje vyks jungiškosios krypties psichoterapeuto Mindaugo Radušio paskaita „Sūnus ir tėvas: prarasto ryšio beieškant“.

Teigiama, kad vyru ne gimstama, bet tampama. Iššūkių pilname berniuko kelyje į suaugusiųjų pasaulį tėvui tenka nemenka atsakomybė – rodyti vyriškumo pavyzdį, padėti sūnui atsiskirti nuo per didelės motinos globos, įkvėpti savasties paieškoms.

Tačiau ką daryti, kai tėvas nedalyvavo sūnaus gyvenime arba iki galo neišpildė savo vaidmens? Kas, nepaisant neigiamos vaikystės ar paauglystės patirties, jau suaugusiems vyrams padeda perimti savybes, siejamas su vyriškumu ir tėviškumu?

Carlo Gustavo Jungo analitinės psichologijos kontekste patyrinėsime vyro brandos kelią, ieškosime suaugusio sūnaus galimybių susigražinti santykį su tėvu ir labiau įsisąmoninti Tėvo archetipo veikimą savo gyvenime.

Informuojame, kad renginyje gali būti fotografuojama, filmuojama, todėl jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Paskaita nemokama

Parašykite komentarą