Parko estradoje prie Klaipėdos koncertų salės romantiškos prancūziškos melodijos padės jums mintimis nusikelti į meilės miestą Paryžių!

Renginio tipas: koncertas
Renginio data: Trečiadienis, 2019 m. liepos 3 d.
Renginio pradžia: 20:00
Renginio pabaiga: Trečiadienis, 2019 m. liepos 3 d.
Renginio vieta: Klaipėdos koncertų salės parko estrada

„Paryžius – meilės miestas. Po jo dangumi gimsta pačios gražiausios meilės dainos. Nesvarbu, ar saulei šviečiant, ar lyjant lietui, dieną, ar vidurnaktį – Paryžiuje gali atrasti tai, ko ieškai. Apie tai dainuojama dainose „J’aime Paris“, „Champs Elysées“, „La Romance de Paris“…

Programa „Myliu Paryžių…“, skirta visiems, mylintiems Paryžių“, -– teigia dainininkė ir vokalo pedagogė Rasa Serra. Ji yra daugelio šalies muzikos kolektyvų balsas. Universali vokalistė, dainuojanti džiazą bei populiariąją muziką. vokalinio džiazo kvarteto „Cappella’A“ narė dažnai pasirodo ir kaip liaudies dainų atlikėja. Rasos dainuojamos liaudies dainos ar motyvai skamba Lietuvos bei užsienio šiuolaikinės elektroninės muzikos kūrėjų Enigma, Donis, Exem, Filtered Tools, Saint Of Sin ir kt.  kompozicijose.

Solistė yra paruošusi keletą prancūziškų dainų programų („Sous Le Ciel De Paris“, „Rožinis gyvenimas“, „Akustinė retro programa“), kurios atliekamos lengvo džiazo stiliumi. Prancūziškos dainos visiškai naujai suskambės naujoje Rasos ir Klaipėdos brass kvinteto programoje „Myliu Paryžių…“. Joje taip pat dalyvaus Edmundas Federavičius (mušamieji) ir Mindaugas Putna (klavišiniai), kuris kartu su Rasa muzikuoja grupėje „Cappella’A“.

 

Parašykite komentarą