Duris atveria išskirtinis „Lono“ salonas: klientai galės susikurti svajonių lovą

Rinkdamiesi lovą miegamajam, lietuviai daug dėmesio skiria ne tik jos patogumui, bet ir ieško unikalių interjero sprendimų, sako ne vienerius metus čiužinius ir lovas gaminančios įmonės vadovas Domas Jakutis. Iki šiol savo svajonių lovos neradusiems pirkėjams „Lonas“ nusprendė pasiūlyti išskirtinę paslaugą – renkantis iš daugybės audinių ir modelių variantų bei konsultuojantis su profesionalais ką tik duris atvėrusiame salone Kaune pirkėjai galės susikurti individualų pagrindinio miegamojo baldo dizainą.

Padės susikurti išskirtinę lovą

„Šiuolaikiniai klientai yra tikrai išrankūs ir jaučiantys stilių, norintys ir gražaus miegamojo, ir geriausio sprendimo jų miegui. Juk žmogus net trečdalį gyvenimo praleidžia miegodamas, o šiame laikmetyje, kai gyvenimo tempas yra didžiulis, miego kokybė ir jėgų atgavimas naktį tampa ypač svarbus. Tad rinkdamiesi baldus miegamajam, perkame ne tik estetinį vaizdą, bet ir energijos šaltinį visai dienai“, – kalba D. Jakutis.

Anot įmonės vadovo, naująjį saloną atidaryti moderniame, neseniai duris atvėrusiame pastate Savanorių pr. 290 Kaune, nuspręsta neatsitiktinai: tai – itin patogi vieta miestiečiams. Pasak D. Jakučio, jau ketvirtojo Kaune ir dvyliktojo Lietuvoje atidaromo „Lono“ salono pagrindinis išskirtinumas – pristatomos naujausios lovų ir čiužinių kolekcijos.

Čia pateikiamos lovos, paklotos stilistų, atskleidžia šiandienines spalvų tendencijas, o konsultuojantis su profesionalais, galima išsirinkti ne tik patogų čiužinį, bet ir pagal asmeninius poreikius susikomplektuoti išskirtinę lovą.

„Mūsų naujame salone suteiksime galimybę klientams susikurti savo svajonių miegamąjį. Rinkdamiesi iš daugybės audinių ir skirtingų lovų modelių, klientai galės sudėlioti ir užsisakyti būtent jiems labiausiai patinkantį lovos variantą. Tikime, kad dėl šios paslaugos naujasis mūsų salonas netrukus taps ir mėgstama interjero dizainerių vieta, kur jie galės pasiūlyti klientams individualius sprendimus miegamajam“, – tikina D. Jakutis.

Išskirtiniame salone – plačios konsultacinės paslaugos

D. Jakutis pasakoja, kad gerą miego kokybę užtikrina visa eilė veiksnių: tinkama (17-19 laipsnių) oro temperatūra, gerai išvėdintas kambarys, taip pat – subalansuota žmogaus mityba, pakankamas fizinis aktyvumas ir tinkamai parinktas čiužinys.

„Reikėtų atkreipti dėmesį, kad ne mažiau nei kokybiškas čiužinys yra svarbus pagrindas, ant kurio jis padėtas. Net ir geriausias čiužinys, padėtas ant lentos, grindų ar per kieto pagrindo, gali neatskleisti visų savo anatominių zonų savybių, ir ant jo neišsimiegosite taip gerai, kaip galėtumėte. Dėl to svarbu, kad čiužinys būtų gerai pritaikytas jūsų lovos grotelėms. Net jei esate nusprendę pirkti tik vieną elementą – čiužinį, būtinai pasitarkite su konsultantais, galbūt įmanoma pagerinti jau esamą lovos pagrindą“, – kalba D. Jakutis.

Anot ilgametę patirtį turinčios įmonės vadovo, ar čiužinys bus patogus – ne per kietas ir ne per minkštas – konkrečiam žmogui, priklauso būtent nuo jo kūno sudėjimo ir net prieš tai turėto čiužinio. Pagrindinė taisyklė, kuria pataria vadovautis specialistas – čiužinį reikėtų rinktis ne pagal draugų rekomendacijas ar patikusią reklaminę medžiagą, o pagal asmeninius poreikius.

„Dėl šios priežasties mūsų trispalvė čiužinių kolekcija turi 30-ies naktų bandymo laikotarpį. Žinome, kaip sudėtinga penkias ar dešimt minučių „pasimatavus“ čiužinį iškart nuspręsti, ar jis jums geriausiai tinka. Dėl to klientams, įsigijusiems čiužinį, patariame ant jo miegoti mėnesį – jei gaminys  vis tik neatitinka lūkesčių, yra galimybė jį keisti į kitą kolekcijos čiužinį“, – tvirtina D. Jakutis ir priduria, kad toks pirkinys yra investicija vidutiniškai septyneriems metams, dėl to jį reikėtų rinktis atsakingai.

Rinkdamiesi čiužinį, vadovaujasi klaidinga nuostata

D. Jakučio teigimu, dar prieš atvykdami į saloną, lietuviai turi išankstinių nuostatų, kurios paprastai pasikeičia išbandžius čiužinius. O viena populiariausių teorijų, kuria linkusi vadovautis didelė dalis tautiečių, – kuo kietesnis čiužinys, tuo sveikesnis ir geresnis jis yra. Tačiau žmogaus stuburas nėra lygus kaip liniuotė – jo linija yra „s“ formos, dėl to labai svarbu rinktis čiužinį su anatominėmis zonomis, kurios užtikrina prisitaikymą prie kūno.

„Čiužinys turėtų būti vidutinio kietumo. Tai reiškia, kad jis turėtų būti ne per kietas, kad neužspaustų kraujagyslių ar tam tikrų stuburo taškų, ir ne per minkštas, kad atlaikytų kūno svorį, ir kūnas į jį „nesukristų“. Klaida rinktis čiužinį tik atsisėdus minkščiausioje jo zonoje ar atsirėmus į jį keliu, ir pagal tai spręsti, ar jis ne per minkštas. Labai svarbu atsigulti visu kūnu į reikiamą poziciją ir atsipalaiduoti. Taip pajusite, ar čiužinys yra ne per kietas ar minkštas būtent jums“, – pažymi D. Jakutis.

Be to, įsigijus naują gaminį, reikia įvertinti adaptacinį laikotarpį – ilgą laiką ant kito pagrindo miegojusiam kūnui reikia laiko priprasti prie taisyklingos atramos, o ir pats čiužinys turi prisitaikyti prie miegančiojo stuburo.

Naujo salono atidarymo proga iki birželio 15 d. visoms prekėms taikoma 10 procentų nuolaida.

Parašykite komentarą