Knygomato atidarymo šventė

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Trečiadienis, 2019 m. birželio 26 d.
Renginio pradžia: 14:00
Renginio vieta: Klaipėdos PC AKROPOLIS

Ar kada pagalvojote, kad būnant prekybos centre galima „pasikrauti kultūros“? Atsakymas – taip! Klaipėdos apskrities viešoji Ievos Simonaitytės biblioteka pirmoji šalyje visuomenei pristato naują paslaugą – automatizuotą knygų išdavimo sistemą – KNYGOMATĄ.

Dabar pasiimti leidinį bus labai paprasta ir patogu. Knygą iš KNYGOMATO norinčiam pasiimti asmeniui reikės turėti skaitytojo pažymėjimą, o jį nuskenavus po specialiu skeneriu išsirinkti norimą leidinį iš tuo metu esančio asortimento.

Tai – puiki galimybė tiems žmonėms, kurie neturi laiko ir galimybės užsukti į biblioteką arba nori vienoje vietoje patogiai ir nemokamai gauti didelį paslaugų spektrą. Tokio pobūdžio paslaugos JAV, Švedijoje, Kanadoje ir Nyderlanduose yra kuriamos, teikiamos jau nuo 2010 metų, o šiais 2019 metais unikali paslauga pristatoma pirmą kartą ir Lietuvoje, Klaipėdoje.

Birželio 26 dieną, 14 val., Klaipėdos prekybos centre „Akropolis“ vyks KNYGOMATO atidarymo šventė, kurioje pristatysime aparatą, supažindinsime su jo galimybėmis bei visus atvykusius į renginį džiuginsime maloniomis staigmenomis!

Kviečiame atvykti ir patiems įsitikinti šios paslaugos novatoriškumu ir praktine nauda!

Parašykite komentarą