Verslo konsultacijų įmonė "CRC Consulting" išsiplėtė į Latviją

Prieš daugiau nei septynerius su puse metų pradėjusi veiklą Lietuvoje, konsultavimo įmonė „CRC Consulting“ išsiplėtė į Latviją. „CRC Consulting“ kartu su partnerių įmone „CRC Projects“ Lietuvoje teikia verslo konsultavimo paslaugas strategijos klausimais. Įmonių klientais per paskutinius keletą metų buvo „DPD Lietuva“, „Gera Dovana“, „BIOK Laboratorija“, „Arginta Engineering“, „Girteka Logistics“ bei daugelis kitų stambių Lietuvos verslo įmonių ir organizacijų.

„CRC Consulting“ akcininkas ir vadovas Donatas Ramonas tvirtino, kad plėtrą paskatino įmonės klientų poreikis visame Baltijos regione integruotas konsultavimo paslaugas gauti iš vienų rankų.

„Siekiame savo klientams sukurti kuo didesnę vertę. Bendradarbiaudami su įmonėmis „DPD Lietuva“, „Gera Dovana“ matome, kad jų poreikius galime efektyviau atliepti, dirbdami ir su šių įmonių padaliniais Latvijoje. Sukūrus konkurencingą įmonės strategiją vienoje šalyje, nereikia pradėti strategijos kurti nuo nulio kitoje šalyje. Galima daug gerųjų patirčių ir idėjų perimti iš jau sukurtos strategijos. Būdami arčiau savo klientų, leisime jiems sutaupyti laiko bei strategijas įgyvendinti greičiau,“ teigė Donatas Ramonas.

Prie „CRC Consulting“ ir „CRC Projects“ komandos Latvijoje prisijungė konsultantas Aigars Germanis. Aigars daugiau nei dvidešimt metų dirbo įvairiose lyderystės pozicijose įmonėse kaip „Procter & Gamble Company“ (Baltijos šalims), Sanitex grupė (Latvijoje ir Estijoje), „Amber Beverage Group“ (Baltijos šalims).  Jis taip pat turi šešerius metus patirties konsultuojant verslo klientus kaip „ABC Group“ (Estija), „Johnson & Johnson“ (Latvija) ir „Immer Group“ (Ukraina). Aigars eina valdybos pirmininko pareigas RMHC (Latvija). Pasak konsultanto „Džiaugiuosi prisijungęs prie CRC komandos. Tikiu, kad panašumų tarp Lietuvos ir Latvijos įmonių yra daugiau nei skirtumų.“

„CRC Consulting“ planuoja atidaryti padalinį Estijoje.

Parašykite komentarą