111 271 Eur „Eurojackpot“ laimėjimas – ilgametės svajonės įgyvendinimui

Kretingiškių šeimai pirmasis vasaros mėnuo baigėsi ypatingai. Paskutinį birželio penktadienį Danutė, lydima vyro, atvyko į loterijos būstinę Vilniuje, kurioje atsiėmė įspūdingą „Eurojackpot“ laimėjimą – net 111 271 Eur.

Nuolatiniai loterijos žaidėjai

Linksmai nusiteikusi moteris pasakojo, jog laimėjimas – tik trims žmonėmis žinoma paslaptis ir džiaugsmas: loterijos bilietus įsigijo kartu su vyru ir į svečius atvykusiu sūnumi, į prekybos centrą „Norfa“ užsukę prieš pat jo uždarymą.

„Kai sūnus atvažiuoja į svečius, beveik visada perka loterijos bilietus – tai mūsų šeimos pramoga. Maloniausia, jog jau ne vieną kartą esame laimėję po 100 eurų. Šį kartą, vėlgi, įsigijome įvairiausių loterijos bilietų už 50 Eur“, – šypsojosi moteris.

Momentinės loterijos bilietus trijulė nutrynė vos grįžus į namus. Jie atnešė – 60 Eur laimėjimą.

„Laimėjome 60 Eur ir jau nebesitikėjome, jog pavyks laimėti ką nors daugiau“, – sakė moteris, kuriai antrino jos vyras.

Negalėjo patikėti laimėjimu

Laimingą „Eurojackpot“ bilietą šeima patikrino šeštadienį vakare.

„Pirmą kartą pamatę laimėjimo sumą – nepatikėjome. Bilietą tikrinome internetu, todėl iškart patikrinome ir antrą kartą. Vėl išvydę tą pačią sumą negalėjom patikėti, bet bandėme reaguoti ramiai.

Sakiau vyrui, jog taip negali būti – negali būti, jog laimėjome šimtą vienuolika tūkstančių eurų“, – pasakojo moteris ir pridūrė, jog sužinojusi apie laimėjimą visą naktį negalėjo sudėti bluosto.

Nieko nelaukusi pora parašė žinutę sūnui, kuris taip pat negalėjo patikėti stulbinančia sėkme.

Laimėtą sumą investuos į nekilnojamąjį turtą

Paklausta kur planuoja išleisti laimėtą sumą, šeima nudžiugo dar labiau – laimėjimas padės įgyvendinti seną svajonę.

„Jau keletą metų galvojame apie namo įsigijimą. Ketinome paimti paskolą iš banko, bet vis atidėliojome tą sprendimą, nors nekilnojamojo turto skelbimais domimės labai aktyviai. Štai, dar prieš sūnui atvykstant į svečius, nusiuntėme jam keletą skelbimų su namais, kurie mums patiko. „Eurojackpot“ laimėjimas padės įgyvendinti mūsų visų svajonę!“, – entuziastingai, vienas per kitą, pasakojo sutuoktiniai.

Moteris džiaugėsi, jog laimėta suma leis ne tik nusipirkti išsvajotą namą, bet ir su vyru bei sūnumi išvykti atostogų. Stiprus ryšys su vaikais – vienas didžiausių jų šeimos prioritetų.   

„Sėkmė aplanko kai to visiškai nesitiki. Džiaugiamės, jog galėsime nusipirkti namą ir jį palikti sūnui. Vyresnysis sūnus jau turi savo namus, todėl naująjį namą galėsime patikėti jaunėliui“, – pokalbį užbaigė laimėtoja ir linksmai pridūrė, jog jau nusipirko du „Eurojackpot“ bilietus artėjančiam žaidimui.

Parašykite komentarą