„Luminor“ Šiauliuose atvėrė pirmąjį naujo formato konsultavimo centrą

Antradienį Šiaulių „Akropolyje“ duris atvėrė pirmasis Lietuvoje naujos koncepcijos „Luminor“ konsultavimo centras, kuriame banko klientai galės ne tik gauti finansines konsultacijas, o ir rengti savo verslo susitikimus ar laikinai dirbti. Atidarymo renginyje taip pat pristatyta „Collective Mind“ iniciatyva, apjungianti banko ir klientų pastangas ieškant rakto į sėkmingą verslą.

„Šiuolaikinis klientas daugumą bankinių paslaugų pasiekia internetu, todėl konsultavimo centrų vaidmuo kinta. Jie laipsniškai virsta erdvėmis, kuriose – be finansinių patarimų – klientai gali dirbti, rengti verslo susitikimus, o mes organizuojame įvairias edukacines veiklas, paskaitas, susitikimus. Naujasis Šiaulių konsultavimo centras aprūpintas susitikimams reikalinga infrastruktūra bei programine įranga – planšetėmis, projektoriais, krovikliais, belaidžiu ryšiu. Čia sukūrėme vietą, kurioje mūsų klientai kartu su savo verslo partneriais, tiekėjais, investuotojais gali susitikti, spręsti jiems rūpimus klausimus, o prireikus – čia pat pasitarti su finansiniu patarėju”, – sako Kerli Gabrilovica, „Luminor“ Mažmeninės bankininkystės vadovė.

Šiauliai yra pirmasis miestas, kuriame „Luminor“ perėjo prie naujo aptarnavimo modelio. „Luminor“ planuoja naująjį konsultavimo centrų formatą laipsniškai įgyvendinti ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

„Šiandien bankas yra daugiau nei vieta, kurioje atliekamos finansinės operacijos. Tai vieta dalytis žiniomis ir įžvalgomis, semtis idėjų ir įgyti patirties – į visa tai orientuotas mūsų naujasis aptarnavimo modelis. Pristatydami jį, mes pradedame „Collective Mind” iniciatyvą, kurios pavadinime užšifruotas  naujas požiūris į verslą – bendruomenišką, grįstą dalinimusi patirtimi, rakto į sėkmingą verslą paieškomis”, – teigia K. Gabrilovica.

Praėjusį mėnesį „Luminor“ pakvietė 100-ą Lietuvos antreprenerių, verslininkų, vadovų, nuomonės lyderių dalyvauti „Collective Mind” apklausoje bei pasidalinti savo įžvalgomis apie kasdieninę dienotvarkę bei profesinio ir asmeninio gyvenimo balansą. Apklausa parodė, kad didžioji dalis antreprenerių geba surasti balansą tarp darbo bei laiko sau: dauguma respondentų – 76% – atsakė visada rytais pusryčiaujantys, 70% jų turi griežtą laiką dienoje, kurio metu skiria laiko sau arba šeimai. Kita vertus, dažnas antrepreneris nedarbo dienomis irgi dirba – net kas trečias apklausos dalyvis nurodė savaitgaliais ir švenčių dienomis dirbantis labai dažnai.

 Naujieji klientų konsultavimo centrai turės:

  • Konsultacijų erdvę susitikti su banko finansiniais patarėjais
  • Erdvę klientų verslo susitikimams ir konsultacijoms
  • Vietą laikinajam darbui
  • Prieigą prie Luminor interneto banko
  • Bankomatą įnešti ir išsigryninti pinigų
  • Naujos koncepcijos konsultavimo centruose vyks renginiai, viešos diskusijos, ekspertų paskaitos ir kiti vieši renginiai.

Parašykite komentarą