Rajone veikiančios įmonės kviečiamos į susitikimą su Baltic Tech Park atstovais

Rugpjūčio 20 d. (antradienį) 15.30 val. Savivaldybės posėdžių salėje vyks susitikimas su Baltijos skaitmeninių inovacijų centro (BALTIC TECH PARK) atstovais, kurie susirinkusioms Klaipėdos rajono įmonėms pristatys inovacijų audito galimybes ir teiks individualias konsultacijas įmonių skaitmenizavimo klausimais.

Baltijos skaitmeninių inovacijų centras kartu su Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra bei Lietuvos inovacijų centru įgyvendina projektą „Smart InoTech Pramonei“, kurio metu pramonės įmonės turi galimybę nemokamai įsivertinti savo skaitmenizacijos lygį, gauti profesionalias konsultacijas skaitmenizavimo klausimais bei veiklos tobulinimo rekomendacijas.

Skaitmeninių inovacijų centrai – tai „vieno langelio“ principu veikiantys kompetencijų centrai, kurie, suteikdami galimybę naudotis naujausiomis žiniomis, patirtimi ir technologijomis, padeda didinti įmonių konkurencingumą, kai verslo ar gamybos procesai, produktai ir paslaugos yra tobulinami skaitmeninėmis technologijomis.

Minėtų centrų tikslas – padėti Lietuvos pramonės įmonėms pereiti prie aukštos kvalifikacijos ir aukštųjų technologijų reikalaujančios gamybos, didinti Lietuvos pramonės įmonių technologinę parengtį, našumą ir konkurencingumą tarptautinėje rinkoje.

Kviečiame dalyvauti!

Klaipėdos rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą