Keičiasi komunikacijos paslaugų agentūros „Fabula“ partnerių komandos sudėtis

Vienos iš pirmaujančių Lietuvoje komunikacijos paslaugų agentūros „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ vadovybėje įvyko pokytis: iš įmonės partnerių traukiasi ne vienerius metus jai vadovavęs komunikacijos konsultantas Mindaugas Ardišauskas. Jo partnerystė agentūroje užbaigiama susitarimu tarp M. Ardišausko ir likusių „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ partnerių, kurie įsigijo M. Ardišausko turėtas įmonės akcijas.

„Tai, kad „Fabula“ šiandien yra viena iš Baltijos šalių komunikacijos paslaugų rinkos lyderių, didele dalimi yra Mindaugo nuopelnas. Kolega ne kartą įrodė esąs ir vienas geriausių komunikacijos specialistų, ir efektyvus vadovas, sėkmingai vedęs agentūrą pirmyn išties nelengvu visai rinkai laikotarpiu po ekonominės krizės. Esame nepaprastai dėkingi Mindaugui už jo indėlį į agentūros kūrimą, formavimąsi bei plėtrą“, − sakė „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ valdybos pirmininkas Mykolas Katkus.

M. Ardišauskas prie agentūros komandos prisijungė 2002 metais. Vadovavo Kampanijų ir krizių departamentui, prisidėjo prie didelės dalies svarbiausių agentūros projektų. Mindaugas komunikacijos strategijos, viešųjų reikalų, krizių valdymo klausimais konsultavo daugelį šalies įmonių bei institucijų. Nuo 2010 iki 2016 metų ėjo agentūros generalinio direktoriaus pareigas.

„Veikla „Fabuloje“ leido man augti ir bręsti kaip komunikacijos specialistui ir vadovui. Dėkoju kolegoms ir bendražygiams už kartu įveiktą įspūdingą kelią ir džiaugiuosi galėjęs prisidėti prie agentūros sėkmės istorijos kūrimo. Čia įgyta ir sukaupta patirtis bus nepamainoma ateities darbuose ir iššūkiuose“, − pažymėjo M. Ardišauskas.

Agentūros partneriai šiuo metu yra komunikacijos ekspertai Mykolas Katkus, Žydrūnas Gaudiešius ir Lina Šliogerienė, agentūros vadovė – Raminta Rimkienė. „Fabula Hill+Knowlton Strategies” veikia nuo 1999 m. ir teikia plataus spektro komunikacijos paslaugas. Agentūroje dirba daugiau kaip 30 konsultantų ir komunikacijos specialistų.

Parašykite komentarą