Kelias į laimėjimus – strateginis požiūris

Rugpjūčio pabaigoje loterijos būstinėje susipažinome su Justu iš Vilniaus. Žaidėjas atvyko atsiimti VIKINGLOTTO tik Lietuvai skirto prizo – 5+1 laimėjimo, 58 403 Eur.

Justo praktiškai nereikėjo klausinėti, žaidėjas iškart prisipažino, jog domisi loterija ir laimėtojų istorijomis, todėl gali neraginamas papasakoti ne tik kaip jautėsi, sužinojęs apie laimėjimą, bet ir kur jį išleis.

„Žaidžiu maždaug trejus metus. Kiekvieną savaitę internetu nusiperku tris bilietus – po vieną „Vikinglottto“, „Eurojackpot“ ir „Teleloto“. Turiu ir sėkmingų skaičių derinį, tačiau šį kartą sėkmę atnešė BIM-BAM bilietas. Smulkių laimėjimų pasitaiko gana dažnai, tačiau toks didelis – pirmasis“, – nuotaikingai pasakojo Justas.

Ne mažiau nei laimėta suma, Justas džiaugėsi ir tuo, kad jo tikėjimas savo sėkme pagaliau virto realybe.

„Labai tikėjau, kad pavyks laimėti, dėl to taip nuosekliai ir perku bilietus. Žmona visada palaikė mano idėją, nors tai jai ir kėlė šypseną. Sakyčiau, kad ir ji tyliai tikėjo, jog man nusišypsos sėkmė. Laimėjęs nusprendžiau nustebinti žmoną, todėl ne iškarto pasakiau apie laimėjimą. O dabar – mūsų abiejų būsena tiesiog neapsakoma“, – dalinosi laimėtojas.

Justas su žmona augina dvi dukreles, todėl labai džiaugėsi, jog laimėtą sumą galės investuoti į savo namo įrengimą, o galbūt ir visi kartu pakeliaus.

Atsisveikindamas laimėtojas linksmai nusišypsojo ir patikino, kad sugrįš dar ne kartą.

Parašykite komentarą