Tarptautinių studijų dienos Kaune ir Vilniuje

Galvojate apie studijas užsienyje?

Nepraleiskite progos apsilankyti populiariausioje tarptautinių studijų parodoje! Rugsėjo 18 d. Vilniuje (Radisson Blu Hotel Lietuva), rugsėjo 19 d. Kaune (Park Inn By Radisson Kaunas).

Jokių išankstinių registracijų, nemokamas įėjimas, nemokami seminarai ir prezentacijos, o svarbiausia – galimybė susitikti asmeniškai su atstovais iš įvairių švietimo įstaigų.

Išsilavinimas vidurinėse mokyklose, studijos (bakalauro, magistro, MBA studijų programos) aukštojo mokslo įstaigose, kalbų stovyklos 7-18 metų moksleiviams ir geriausios anglų kalbos mokyklos suaugusiems.

Kur mokintis? Didžioji Britanija, Nyderlandai, Danija, Belgija, Šveicarija, Kinija, Kanada, Suomija, ir kitos šalys.

Parodos metu bus organizuojami seminarai aktualiomis temomis: kaip įstoti į Didžiosios Britanijos ir Nyderlandų universitetus, apie tai, kaip pasiruošti studijoms užsienio vidurinėje mokykloje arba universitete, aptarsime ir kitas įdomias temas.

Kokios pagalbos galite sulaukti parodos metu ir po jos? Baltic Council for International Education konsultantai iš Vilniaus, Rygos, Talino, tarp kurių gerai žinomų pasaulio universitetų absolventai.

Prizai parodos metu? Geriausias prizas  – nemokamos Baltic Council  konsultacijos, naudinga informacija apie stipendijas, studentiškas paskolas ir nemokamą išsilavinimą, registracija į nemokamą bandomąjį IELTS testą.

Apie visa tai sužinosite tarptautinių studijų parodoje.

Parodos metu vyks nemokami seminarai, daugiau apie seminarus ir išankstinė registracija: http://tiny.cc/pcjkcz

Daugiau apie parodą ir dalyvių sąrašas: http://tiny.cc/pkjkcz

Kontaktai:
Vilnius:
Jogailos g. 4
Tel.: +370 5 269 00 56
lietuva@balticcouncil.org

Parašykite komentarą