Seimo narys L. Kasčiūnas dalyvaus dvišalėse konsultacijose Tbilisyje

Seimo valdyba komandiravo Seimo narį Lauryną Kasčiūną rugsėjo 23–26 dienomis dalyvauti Tarptautinio respublikonų instituto organizuojamose Lietuvos Respublikos Seimo narių ir Tbilisio ekspertų dvišalėse konsultacijose Tbilisyje (Sakartvelas).

Kaip Seimo Spaudos biurą informavo L. Kasčiūnas, šios konsultacijos – tai dar vienas ilgamečio Seimo ir Tarptautinio respublikonų instituto bendradarbiavimo projektas, kurio tikslas – perduoti Lietuvos gerosios praktikos pavyzdžius Rytų partnerystės šalims.

„Susitikimų su Sakartvelo saugumo ir gynybos bei užsienio reikalų komiteto nariais kalbėsime apie hibridinių grėsmių atpažinimą ir jų užkardymą, visuomenės atsparumo stiprinimą priešiškos propagandos akivaizdoje, strateginę komunikaciją. Sakartvelas, kaip ir Lietuva, yra vienas pagrindinių priešiškos dezinformacijos, hibridinių atakų taikinių, todėl dalijimasis patirtimi yra itin svarbus“, – sakė Seimo narys.

L. Kasčiūnas yra Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininko pavaduotojas, Tarpparlamentinių ryšių su Gruzija grupės narys.

Parašykite komentarą